Sport

UPDATE. Selymes ATACĂ după ce a fost DEMIS! “Habar n-au de fotbal”!

UPDATE 16:56 / Prima reacţie a lui Tibi Selymes după demiterea de la Petrolul a fost să atace conducerea clubului....
25.08.2015 | 13:41
UPDATE Selymes ATACA dupa ce a fost DEMIS Habar nau de fotbal

UPDATE 16:56 / Prima reacţie a lui Tibi Selymes după demiterea de la Petrolul a fost să atace conducerea clubului.

“Cred că motivul demiterii a fost ultimul joc, chiar a fost un joc slab făcut de noi , dar nu cred că e normal să renunţi la un antrenor numai pentru că s-a jucat un meci slab. Dacă luam etapă cu etapă, am făcut meciuri bune, chiar dacă nu au fost rezultatele pe care ni le-am dorit.

GATA! ACS Poli Timişoara are un nou antrenor! A fost prezentat AZI!

Şi nu s-au făcut greşeli de echipă în meciurile pe care le-am pierdut, le-am pierdut din greşeli individuale, care pot să apară indiferent de antrenor. Astea nu poţi să le elimini.

STEAUA. Primul TRANSFER, după dezastrul cu Rosenborg! A venit confirmarea oficială: „NEGOCIEM”

Asta e România noastră, nu avem ce face, sînt oameni care habar n-au de fotbal. De cît îţi trebuie ca să faci o echipă, să formezi relaţiile de joc. Cu astfel de conducători, încet, încet încet o să dispărem din Europa. E greu, e foarte greu să vorbesc acum, pentru că am muncit două luni şi jumătate aici, am format un grup frumos, am adus cîţiva jucători de valoare şi cred că majoritatea cu caracter foarte frumos. Chiar îmi pare rău de ei”, a spus Selymes la o televiziune de sport.

********************************************************************************************

UPDATE 15:13 / Fostul mijlocaş petrolist Eusebiu Tudor a fost, pînă la urmă alesul în defavoarea lui Daniel Opriţa, care de dimineaţă pornea ca favorit să-l înlocuiască pe Tibor Selymes.

Eusebiu Tudor va semna pînă în vară, iar azi, la 17:00, va conduce primul antrenament. Mihai Oancea va rămîne în staff, la fel şi Cătălin Grigore, antrenor cu portarii. Va mai fi adus un preparator fizic.

„În primul rînd sînt fericit că mi s-a oferit şansa să mă întorc la Petrolul. Practic, sînt acasă şi am ocazia să antrenez echipa la care am crescut. Începînd de astăzi mă concentrez pe ceea ce avem de făcut aici şi voi încerca să fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile să meargă bine”, a spus Tudor.

Fostului antrenor Tibor Selymes îi vor fi plătite salariile la zi, fără alte pretenţii financiare. La fel şi în cazul managerului sportiv Mihai Joiţa.

*********************************************************************************************

Petrolul Ploieşti s-a despărţit de Tibor Selymeş, după 8 etape în care tehnicianul i-a antrenat pe “lupii galbeni”.

Alături de Selmeş, şi managerul sportiv Mihai Joiţa a părăsit gruparea de pe “Ilie Oană”.

STEAUA. Gigi îl poate lua gratis pe Marica! Ofertă uriaşă anul trecut!

“FC Petrolul Ploieşti a ajuns, astăzi, la un acord cu Tibor Selymes, privind încetarea raporturilor contractuale. Astfel, gruparea ploieşteană se desparte de tehnicianul care a pregătit echipa în debutul acestui sezon, Selymes bifînd o victorie, patru remize şi trei înfrîngeri în cele opt etape petrecute pe banca „lupilor”.

STEAUA. EXCLUSIV/ Motivul real pentru care Armata îşi face echipă! 

Totodată, FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord şi cu managerul sportiv Mihai Joiţa în ceea ce priveşte încetarea raporturilor contractuale.

Clubul nostru le mulţumeşte ambilor pentru colaborare şi le urează mult succes în cariera viitoare”, se arată în comunicatul ploieştenilor.

Vine Opriţa?

Daniel Opriţa, cel care a fost curtat de oficialii Petrolului în urmă cu două săptămîni, părea a fi favorit pentru funcţia de principal, însă fostul stelist nu a mai fost contact de ploieşteni şi de această dată:

“Nu am fost căutat de această dată. Am avut mai multe discuţii în trecut, însă acum nu m-au sunat. Acum mă întorc de la antrenamentul echipei mele (n.r Juventus Bucureşti) şi am văzut şi eu că au renunţat la Selymeş”, a declarat Opriţa pentru FANATIK.RO.

Eusebiu Tudor, favorit!

Cele mai mari şanse pentru a-l înlocui pe Selymes le are Eusebiu Tudor! Acesta nu a antrenat nici o echipă în Liga 1, Sportul Studenţesc, Chindia Târgovişte, Fortuna Poiana Câmpina, Al Ettifaq şi Al Shojalah (Arabia Saudită) fiind cluburile la care Tudor a fost principal.

Eusebiu Tudor se pliază pe proiectul Petrolului, echipă care nu dispune în acest moment de condiţii fincanciare, iar antrenorul solicită un salariu uşor de acoperit.

VICEVERSA! Ministrul MApN ţine cu Dinamo! Ministrul MI, cu Steaua!

Demiterea lui Selymes este a treia de la startul acestui sezon, după ce Bogdan Argeş Vintilă a fost înlăturat de pe banca tehnică a celor de la FC Voluntari, iar Dan Alexa a demisionat de la ACS Poli Timişoara, în urma înfrîngerii cu FC Voluntari, scor 4-0.

 

Tags: