Sport
notix pixel id

Fotbal în mocirlă. Cum arată gazonul de pe Dinamo cu trei zile înaintea derby-ului cu FCSB. Foto

Suprafața pe care se va juca ”Derby de România” arată îngrozitor, cu trei zile înaintea celui mai așteptat duel din fotbalul românesc. Pe suprafețe însemnate iarba lipsește cu desăvârșire.
27.01.2022 | 17:56
Fotbal in mocirla Cum arata gazonul de pe Dinamo cu trei zile inaintea derbyului cu FCSB Foto
Derby de România s-a disputat pe una dintre cele mai proaste suprafețe de joc din istoria confruntărilor directe Dinamo - FCSB. Sursa foto: Digisport
ADVERTISEMENT

Derby-ul Dinamo – FCSB se va disputa pe cel mai prost gazon din istoria confruntărilor dintre cele două mari rivale. Suprafața de joc se prezintă în condiții execrabile.

Problemele cu gazonul stadionului Dinamo sunt de notorietate. Însă, chiar și așa, antrenorul Falvius Stocan a programat, miercuri, un meci test.

ADVERTISEMENT

Interzisă pe Arena Națională, Dinamo organizează derby-ul cu FCSB pe stadionul propriu

Obișnuiți să dispute cele mai importante meciuri pe Arena Națională, dinamoviștii au fost obligați să organizeze derby-ul cu FCSB pe propriul stadion.

Sursa foto: Digisport

Roș-albii au datorii către administratorii celei mai mari arene din România astfel că, forțați de împrejurări vor disputa ”Derby de România” în Ștefan cel Mare, pe o suprafață care nu are aproape nimic în comun cu fotbalul.

ADVERTISEMENT

Gazonul stadionului Dinamo este mocirlos, pe suprafețe importante iarba lipsește și, ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, echipa a disputat un amical cu doar patru zile înaintea disputei cu FCSB.

Sursa foto: Digisport

Din cauza condițiile meteo suprafața de joc s-a deteriorat și mai mult, iar la ora jocului cu marea rivală sunt șanse minime să arate măcar parțial mai bine, chiar dacă antrenorul ”câinilor” speră într-o minune.

ADVERTISEMENT

”Care e problema cu terenul? A fost înghețat, poate duminică va fi mai bun. Dar nu mă interesează pe mine ca FCSB e nemulțumită de gazon.

Până la urmă, ei joacă în deplasare”, a reacționat Flavius Stoican, după amicalul cu Popești Leordeni, pierdut de Dinamo cu scorul de 1-2.

ADVERTISEMENT

Amicalul cu Popești Leordeni, necesitate sau diversiune?

Oficialii vicecampioanei FCSB, în frunte cu managerul general al roș-albaștrilor Mihai Stoica au criticat decizia antrenorului dinamovist de a organiza un meci amical, chiar pe terenul pe care se va juca derby-ul.

ADVERTISEMENT

Într-un comentariu ironic, Mihai Stoica le-a transmis rivalilor din Ștefan cel Mare că nu era nevoie de un meci în plus în condițiile în care oricum gazonul arată deplorabil de ani de zile.

Sursa foto: Digisport

Ideea organizării jocului test cu Popești Leordeni poate fi și o tactică a dinamoviștilor de a deteriora cât mai mult suprafața de joc, în condițiile în care fotbaliștii lui Toni Petrea sunt superiori din punct de vedere al calității tehnice.

Dinamo – FCSB este programat duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00 și se va disputa cu un număr limitat de spectatori, din cauza restricțiilor impuse de autoritățile sanitare.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 5,60 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT