Un jucător englez a fost arestat! Transporta 32 de kilograme de cocaină

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
27/03/2018, 12:33
Un jucător englez a fost arestat! Transporta 32 de kilograme de cocaină

Conform publicaţiei britanice, Sean Woods, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat în timpul unei razii la un centru comercial din Lima, capitala statului Peru. Fotbalistul a fost prins cu o valiză în care se aflau 31 de pachete de cocaină.

”Sean este un copil bun şi oamenii care îl cunosc vor fi cu adevărat şocaţi să audă ce i s-a întâmplat. Este un fotbalist talentat şi a jucat la juniorii lui Everton. Nu ştiu cum sau de ce a ajuns în această situaţie, dar mă îndoiesc că a făcut acest lucru din proprie iniţiativă. Sper doar că va fi bine pentru că el este cu adevărat un copil bun”, a declarat un prieten al lui Sean Woods, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Transportul făcut de fotbalist este estimat la 50.000 de dolari

Cazul în care este implicat fotbalistul Sean Woods a fost preluat de divizia de trafic de droguri din Peru. Transportul este estimat la peste 50.000 de dolari şi se crede că este implicată o bandă criminală, deoarece pachetele de cocaină aveau înscrise pe ele litera ”R”.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×