ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Un jucător englez a fost arestat! Transporta 32 de kilograme de cocaină

Un fotbalist englez, care a jucat la grupele de juniori ale clubului Everton, a fost arestat pentru droguri în Peru, informează The Mirror.
Autor: Vicentiu Dinescu | 27.03.2018 | 12:33
Un jucător englez a fost arestat! Transporta 32 de kilograme de cocaină

Conform publicaţiei britanice, Sean Woods, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat în timpul unei razii la un centru comercial din Lima, capitala statului Peru. Fotbalistul a fost prins cu o valiză în care se aflau 31 de pachete de cocaină.

ADVERTISEMENT

”Sean este un copil bun şi oamenii care îl cunosc vor fi cu adevărat şocaţi să audă ce i s-a întâmplat. Este un fotbalist talentat şi a jucat la juniorii lui Everton. Nu ştiu cum sau de ce a ajuns în această situaţie, dar mă îndoiesc că a făcut acest lucru din proprie iniţiativă. Sper doar că va fi bine pentru că el este cu adevărat un copil bun”, a declarat un prieten al lui Sean Woods, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Transportul făcut de fotbalist este estimat la 50.000 de dolari

Cazul în care este implicat fotbalistul Sean Woods a fost preluat de divizia de trafic de droguri din Peru. Transportul este estimat la peste 50.000 de dolari şi se crede că este implicată o bandă criminală, deoarece pachetele de cocaină aveau înscrise pe ele litera ”R”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!