Fotbal intern

VIDEO. COŞMAR la Chiajna! Un jucător era SĂ MOARĂ pe teren!

Momente de groază pe stadionul din Chiajna! La ultimul amical înainte de începerea sezonului din Liga a treia, echipa secundă a celor de la Concordia a jucat un amical cu FCSB II, satelitul...
31.08.2017 | 00:03
VIDEO COSMAR la Chiajna Un jucator era SA MOARA pe teren

Momente de groază pe stadionul din Chiajna! La ultimul amical înainte de începerea sezonului din Liga a treia, echipa secundă a celor de la Concordia a jucat un amical cu FCSB II, satelitul roş-albaştrilor. În prima repriză, în urma unui contact dur cu un adversar, mijlocaşul gazdelor, Codruţ Anghel, a căzut şi nu s-a mai putut ridica de pe teren.

După un minut, medicul echipei, văzând că jucătorul nu dă semne că şi-ar reveni, a cerut intervenţia ambulanţei. Aceasta a intervenit repede însă, surpriză, nu avea medic şi nici nu era dotată corespunzător pentru a-l transporta la spital!

“Auzeam ce se întâmplă în jurul meu, dar nu puteam să mă mai mişc sau să respir normal. Mi s-a spus că la un moment dat aveam puls 286. Salvarea nu pleca cu mine pentru că nu mergea targa, m-au luat cu o prelată, simţeam cum sunt mutat dintr-o parte în alta. N-aveau nici doctor!”, a povestit fotbalistul pentru ilfovsport.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

Fotbalist coma. “Am stat în comă două ore şi jumătate!”

Calvarul nu s-a terminat însă în acel moment, ci de-abia atunci a început, pentru că fotbalistul a trăit momente incredibile în drumul spre spital. Acolo a ajuns în comă de gradul 3 şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa!

“Salvarea nu avea defibrilator şi acesta a fost un motiv în plus pentru care nu puteau pleca cu mine, din cauza acelui incident cu Patrick Ekeng. A fost chemată o altă salvare, care nici aceea nu mai venea. M-au urcat până la urmă în salvare, nu mai ştiu cum şi undeva prin oraş am fost mutat dintr-o salvare în cealaltă, cu care am ajuns la spital în comă de gradul 3. Eram pasibil de edem cerebral şi dacă se întampla chestia asta, verdictul era deces. Am stat inconştient in jur de două ore si jumătate”, a spus Anghel.