Fotbal intern

Un stelist, BĂTUT CU SĂLBĂTICIE de un coleg! E foarte GRAV!

Alexandru Ungureanu, portarul echipei de juniori al Stelei, a fost găsit în stare de inconştienţă de profesorii de la Liceul Mircea Eliade, după ce a fost bătut crunt de un coleg şi de mai...
14.12.2013 | 10:20
Un stelist BATUT CU SALBATICIE de un coleg E foarte GRAV

Alexandru Ungureanu, portarul echipei de juniori al Stelei, a fost găsit în stare de inconştienţă de profesorii de la Liceul Mircea Eliade, după ce a fost bătut crunt de un coleg şi de mai mulţi prieteni ai acestuia. Incidentul s-a petrecut joi, cînd goalkeeper-ul în vîrstă de 17 ani ieşea din instituţia de învăţămînt. Din senin, Ungureanu a fost atacat cu pumnii şi picioarele şi bătut pînă a leşinat. Băiatul a suferit o ruptură de piramidă nazală şi a fost operat la spitalul Panduri din Bucureşti. În urma bătăii încasate, portarul Stelei s-a mai ales cu două coaste rupte, cu un hematom la cap şi cu foarte multe răni pe mîini, spate şi picioare, anunţă libertatea.ro. Agresorii au fugit de la locul faptei, însă au fost prinşi de Poliţie.

“Vreau dreptate, îmi trimit băiatul să înveţe, nu să ajungă la spital”

Ştefan Ungureanu, tatăl fotbalistului, este şocat de bestialitatea cu care a fost bătut fiul său şi aşteaptă ca Poliţia să facă dreptate în acest caz. “Este inadmisibil aşa ceva, trăim într-o ţară civilizată în care ar trebui să ne respectăm. Îmi trimit băiatul la şcoală să înveţe carte, nu să ajungă la spital în stare de leşin şi să intre în operaţie. Îmi dă cineva acum banii cît va sta acasă, cît nu se va putea antrena? Poliţia trebuie să facă lumină în acest caz, vrem dreptate şi vom toate demersurile necesare, aşa cum prevede legea. Cine a comis această faptă, trebuie să răspundă. Dacă fiul meu era acum în comă, ce se întîmpla, răspundea familia agresorului?”, a declarat părintele stelistului. Alexandru Ungureanu practică fotbalul în Ghencea de la vîrsta de cinci ani şi în vară a fost împrumutat pentru un sezon la ACS Berceni, grupare din liga secundă.

“A luat bătaie în afara liceului, nu în interior”

Contactat de FANATIK, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la Steaua, Ion Toma, a declarat: “Nu ştiu nimic despre acest incident, deşi, ieri după-amiază, am fost la liceu. Din investigaţiile pe care le-am făcut, am aflat că băiatul nu a luat bătaie în curtea liceului, ci în afara acestuia. Acum, el este împrumutat la ACS Berceni, nu face parte din lotul Stelei. Face parte din generaţia 1996, şi, prima dată cînd am auzit, am crezut că este vorba de Cojocaru”, a spus Ion Toma, antrenorul Stelei U19, care este şi director adjunct la Liceul Mircea Eliade.

 

 

Tags: