Fotbal international

VIDEO. Tragedie! Un portar a murit pe teren, după ce s-a lovit de un coleg!

Choirul Huda, portarul de 38 de ani al celor de la Persela, în prima ligă de fotbal din Indonezia, a decedat după ce a ieşit să respingă o minge trimisă la întâlnire în propriul careul şi a...
15.10.2017 | 17:39
VIDEO Tragedie Un portar a murit pe teren dupa ce sa lovit de un coleg
ADVERTISEMENT

Choirul Huda, portarul de 38 de ani al celor de la Persela, în prima ligă de fotbal din Indonezia, a decedat după ce a ieşit să respingă o minge trimisă la întâlnire în propriul careul şi a fost lovit de un coleg în partida contra celor de la Semen Padang. Huda, o legendă a clubului, s-a lovit de colegul său Ramon Rodrigues şi deşi în primele imagini nu părea nimic serios, starea lui de sănătate s-a agravat în doar câteva secunde, fiind transportat de urgentă la spital, însă mult pre târziu.

Goalkeeper-ul se afla din 1999 în lotul echipei, însă loviturile primite în cap, gât şi în spate i-au adus sfârşitul chiar pe terenul de fotbal. Medicul echipei a declarat în urma decesului că fotbalistul trăia în momentul în care a ajuns la spital, deşi starea lui era critică încă de la stadion: “Trăia când a ajuns la spital, însă acolo a decedat”, a spus medicul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Al doilea fotbalist decedat pe teren în ultimii doi ani în Indonezia

Decesul portarului a venit la mai bine de un an distanţă, după ce Stefan Petroviski, de la Melaka United, în Indonezia, a fost lovit de fulger în timpul unei partide disputate pe cinci aprilie 2016. Daniel Jarque, căpitanul lui Espanyol Barcelona, care a decedat la finalul unui antrenament şi Antonio Puerta, de la FC Sevilla, fotbalist de doar 22 de ani care s-a prăbuşit pe teren într-un meci cu Getafe şi a murit la spital câteva ore mai târziu.

România nu a fost ferită de astfel incidente, iar tragediile lui Cătălin Hâldan, fostul căpitanl de la Dinamo, decedat pe cinci octombrie 2000, într-un amical la Olteniţa şi cel al lui Ştefan Vrăbioru, jucătorul care a murit după doar 14 minute în amicalul dintre Rapid şi Astra din 1999 sunt printre cele mai cunoscute. Recent, Patrick Ekeng, mijllocaşul lui Dinamo, s-a stins şi el din viaţă după ce i s-a făcut rău pe teren.

ADVERTISEMENT

Tags: