Carousel hot news

Şoc în ţara adversarei României! Fotbalist de primă ligă, împuşcat în cap pe terenul de antrenament!

Fotbalist împuşcat în cap! Lumea sportului din Muntenegru este în stare de şoc! Goran Lenac, portarul de 33 de ani care evoluează pentru FC Bokelj, formaţie din prima ligă, a fost împuşcat...
17.09.2017 | 12:09
Şoc în ţara adversarei României! Fotbalist de primă ligă, împuşcat în cap pe terenul de antrenament!
ADVERTISEMENT

Fotbalist împuşcat în cap! Lumea sportului din Muntenegru este în stare de şoc! Goran Lenac, portarul de 33 de ani care evoluează pentru FC Bokelj, formaţie din prima ligă, a fost împuşcat în cap în timp ce se pregătea alături de un prieten pe un teren de antrenament.

Lenac a fost împuşcat mortal sâmbătă seara în jurul orei 19:30, iar în ciuda faptului că a fost transportat rapid la spital, medicii au constatat decesul său. Portarul a fost unul dintre jucătorii preferaţi de fanii echipei din oraşul Kotor, iar vestea este cu atât mai şocantă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Fotbalist împuşcat şi în Panama

Tot în acest an a fost împuşcat mortal şi Amilcar Henriquez, unul dintre veteranii echipei naţionale din Panama, fiind asasinat în timp ce se afla la volanul maşinii. În urmă cu doar trei luni a fost găsit decedat şi Kendrick Costa, un atacant de la Al Gharfa, care a fost găsit şi el împuşcat în momentul în care se afla în Brazilia, ţara lui natală.

ADVERTISEMENT

Surse din cadrul anchetei din Muntenegru au afirmat că atacatorul cunoştea foarte bine zona în care a acţionat, deoarece a părăsit locul imediat şi a reuşit să scape poliţiştilor veniţi rapid la locul incidentului. Mai mult, cel care a acţionat a tras şi mai multe focuri în plan vertical, astfel încât să dea impresia unui atac terorist.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri