Premier League

Un fotbalist din Premier League a fost ținta hoților. I-au furat roțile mașinii. Foto

10.09.2018 | 09:08
Un fotbalist din Premier League a fost tinta hotilor Iau furat rotile masinii Foto

Un fotbalist din Premier League a fost ținta hoților, care i-au furat roțile mașinii în valoare de 67.000 de euro. Ryan Bennett de la Wolverhampton Wanderers a avut o surpriză într-una din diminețile trecute, când s-a trezit și a realizat că bolidul său de lux a fost lăsat pe butuci, fără roți. Supărat la culme, jucătorul a făcut mai multe poze, le-a postat pe rețele de socializare și a cerut ajutorul oamenilor. Fundașul de 28 de ani face apel către cei care vor primi oferte să cumpere roți să îl contacteze cât pot de repede.

Ryan Bennett a anunțat pe rețelele de socializare că a fost victima hoților, care peste noapte l-au lăsat fără roțile BMW-ului său de 67.000 de euro. Infracțiunea s-a petrecut în toiul nopții, astfel că în lipsa unor imagini care să ducă la depistarea hoților, singurul mod în care se poate da de urma lor este să se aștepte până când roțile furate vor fi scoase la vânzare. Bennett a făcut mai multe fotografii cu mașina lăsată pe butuci, le-a postat pe Twitter și a rugat oamenii care locuiesc în zonă să îl contacteze în cazul în care vor primi oferte să cumpere roți de BMW X5.

“E foarte frumos să mă trezesc și să văd că un gunoi a venit și mi-a furat toate roțile. Dacă i se oferă cuiva 4 roți de X5 cu anvelope Dunlop, dați un semn!”, este mesajul care însoțește pozele publicate de Ryan Bennett.

Un fotbalist din Premier League a fost ținta hoților. I-au furat roțile mașinii. Foto

Ryan Bennett a fost victima hoților. I-au furat roțile mașinii

Fără îndoială că incidentul șocant l-a afectat pe fostul jucător al lui Norwich City, după o perioadă de câteva luni în care totul a mers foarte bine pentru el. Bennett a reușit să promoveze în Premier League la primul sezon în lotul lui Wolverhampton Wanderers, în luna mai a acestui an. În ciuda faptului că pe Molineux au fost aduse mai multe nume mari în perioada de transferuri, Bennett a rămas în planurile antrenorului Nuno Espirito Santo. În acest sezon, Bennett a jucat în toate meciurile pentru Wolverhampton, echipă care are 5 puncte după 4 etape în prima ligă din Anglia.

Ryan Bennett a promovat cu Wolverhampton în Premier League

Wolverhampton Wanderers a reușit să promoveze în Premier League în mai 2018, după o pauză de 6 ani. Promovarea a fost sărbătorită cum se cuvine. Jucătorii și patronul s-au urcat în autobuze galbene și au străbătut străzile orașului în uralele fanilor. Fiecare autobuz a primit numărul “1 KEME” ca tribut pentru portarul Karl Ikeme, care a fost diagnosticat cu leucemie vara trecută. Petrecerea a continuat pe West Park, unde au fost prezenți peste 30.000 de fani. Mijlocașul Romain Saiss a declarat că echipa “a așteptat prea mult” pentru acest moment.

Antrenorul lui Wolverhampton și-a lăudat echipa pentru promovarea în Premier League. Acum sărbătorim, apoi ne odihnim și ne gândim la obiectivul pentru următorul sezon. Am trăit  multe momente frumoase, dar acesta este special pentru toată lumea. Înseamnă foarte mult. Jucătorii au avut un obiectiv și s-au ajutat reciproc pentru a-l îndeplini”, a declarat Nuno Espirito Santo.