Fotbal international

Fotbalist sârb, arestat după ce nu a respectat perioada de carantină! Riscă trei ani de închisoare

04.04.2020 | 19:04
Fotbalist sarb arestat dupa ce nu a respectat perioada de carantina Risca trei ani de inchisoare
ADVERTISEMENT

Aleksandar Prijovic, atacant legitimat la Al Ittihad, a fost arestat în țara sa natală, Serbia, pentru că nu a respectat perioada de carantină impusă de autorități pentru evitarea răspândirii noului coronavirus.

Aleksandar Prijovic, reținut în Serbia

Autoritățile din Serbia au impus măsuri drastice pentru evitarea răspândirii coronavirusului, interzicând ieșirile publice în intervalul orar 17:00 – 05:00 în timpul săptămânii și, în week-end, de sâmbătă de la ora 13:00 până luni dimineață.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu toți cetățenii sârbi au respectat autoritățile și Aleksandar Prijovic, fotbalist legitimat la Al Ittihad, alături de 19 apropiați, au petrecut vineri noapte într-un hotel din Belgrad.

Cei 20 de sârbi au fost reținuți de autorități și riscă o amendă uriașă sau chiar până la trei ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

Aleksandar Prijovic a fost reținut, alături de alte 19 persoane, pentru că au încălcat măsurile luate pentru evitarea răspândirii coronavirusului, ieșind din casă în grup mai mare de cinci persoane după ora 17:00. 

Cele 20 de persoane au consumat băuturi alcoolice în restaurantul unui hotel. Personalul hotelului are, de asemenea, partea sa de vină pentru că a servit personal mâncare și băutură, în această perioadă fiind permise doar livrările la domiciliu”, a declarat Vladimir Rebic, directorul general al Poliției din Serbia, conform First Post.

ADVERTISEMENT

Într-o situație asemănătoare a fost și atacantul sârb de la Real Madrid, Luka Jovic, care a fost amenințat că va fi arestat dacă nu respectă perioada de carantină, revenind în Serbia din Capitala Spaniei, una dintre cele mai afectate zone de coronavirus.

  • 1.476 de cazuri de infectare și 39 de decese au fost confirmate în Serbia din cauza COVID-19

A lucrat în sezonul trecut cu Răzvan Lucescu

Aleksandar Prijovic a evoluat în prima parte a stagiunii 2018 – 2019 la PAOK Salonic, sub comanda lui Răzvan Lucescu, reușind să marcheze 18 goluri în 27 de partide bifate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Datorită evoluțiile bune din Grecia, Al Ittihad a plătit în ianuarie 2019 10.000.000 de euro pentru transferul atacantului sârb.

ADVERTISEMENT
Tags: