Fotbal international

Fotbaliști cărora li s-au dedicat melodii. Maradona, Drogba și Aubameyang fac parte din top! Dayro Moreno, fostul FCSB-ist, are și el propriul cântec. VIDEO

02.02.2020 | 17:25
Fotbalisti carora li sau dedicat melodii Maradona Drogba si Aubameyang fac parte din top Dayro Moreno fostul FCSBist are si el propriul cantec VIDEO
ADVERTISEMENT

Mulți fotbaliști au devenit de-a lungul timpului atât de iubiți încât fanii ar fi fost în stare să facă orice pentru a pune mâna pe un autograf sau pentru a face o poză cu aceștia. Unii dintre ei au ajuns să fie adorați de-a dreptul, încât cântăreții le-au compus piese în cinstea lor.

Fotbaliști cărora li s-au dedicat melodii

Nu mulți fotbaliști au avut o notorietate atât de mare încât să li se compună o melodie, însă câțiva dintre aceștia au devenit foarte îndrăgiți, iar cântăreții le-au dedicat o melodie în cinstea lor. În cele ce urmează, FANATIK vă prezintă topul fotbaliștilor cărora li s-au dedicat melodii.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona – unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor nu avea cum să nu aibă o melodie proprie. Mai mult decât atât, felul în care i-a fost prezentată melodia lui diego Maradona a fost unic.

Manu Chao, un celebru artist francez, i-a cântat lui „El Pibe D`oro” chiar pe stradă piesa dedicată.

ADVERTISEMENT

Pierre-Emerick Aubameyang – starul lui Arsenal are propria melodie de pe vremea când făcea furori în Germania la Borussia Dortmund. Un artis din Franța i-a compus un cântec, iar în videoclip apare și Marco Reus, fostul coleg al atacantului gabonez.

Didier Drogba – legenda lui Chelsea a fost unul dintre cei mai buni atacanți din lume, iar pentru Coasta de Fildeș, Drogba a reprezentat unul dintre cele mai marcante figuri din istoria țării.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu el a reușit să aducă Cupa Africii pe Națiuni la Abidjan, acesta pierzând două finale, un artist din Coasta de Fildeș i-a compus un cântec, în momentul în care Drogba și-a anunțat retragerea. Cântecul avea și un dans specific, care a fost adoptat de multă lume.

Cântecul lui Dayro Moreno

Dayro Moreno

, fostul atacant al FCSB-ului, nu a avut evoluții excepționale în România, însă a fost un fotbalist foarte iubit în Columbia (țara sa natală), dar și în Mexic, țară în care a evoluat la Club Tijuana. Golurile lui Dayro erau celebrate într-un mod unic de fani, mai ales că atacantul columbian avea propria melodie. ?

ADVERTISEMENT

George Best – unul dintre cei mai buni jucători din lume și din istoria lui Manchester United, a fost adorat de fanii de pe „Old Trafford”. Don Fardon i-a compus o odă lui George Best, cu titlul „The Belfast Boy”, legenda lui Manchester United fiind din Irlanda de Nord.

  • 1968 este anul în care George Best a câștigat Balonul de Aur
ADVERTISEMENT