Fotbal international

Fotbaliști celebri care au mers cu metroul. Fanii au rămas surprinși. Foto + video

26.11.2018 | 17:30
Fotbalisti celebri care au mers cu metroul Fanii au ramas surprinsi Foto  video
ADVERTISEMENT

Câștigă milioane de euro pe sezon și au mașini luxoase care beneficiază de ultimele dotări, însă uneori simt nevoia să se pună în pielea oamenilor simpli. Mulți fotbalișlti celebri au lăsat deoparte confortul limuzinelor, fie doar și pentru o zi, și au mers cu metroul, spre surpinderea fanilor. Printre ei se numără jucători din naționala Germaniei, de la Manchester United și Barcelona, dar și fundașul român Vlad Chiricheș. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Wilfried Zaha a fost văzut în metrou în 2016, după înfrângerea lui Crystal Palace cu 4-0 în fața celor de la Manchester City, iar la o zi distanță au fost zăriți Christian Eriksen și Eric Dier. Un alt jucător din Premier League care s-a plimbat cu metroul este Juan Mata, care a fost fotografiat de un alt călător. Printre jucătorii care au preferat să meargă cu metroul se mai numără și Joey Barton și Hatem Ben Arfa.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș, unul dintre fotbaliștii care au mers cu metroul

Marc Albrighton, Joe Ledley și Martin Kelly. Nici Lewis Holtby nu s-a sfiit să intre în subteran printre oamenii simpli, în timp ce jucătorii din naționala Germaniei au luat metroul spre Wembley pentru un meci amical din anul 2013. Dacă jucătorii menționați mai sus nu și-au făcut un obicei din mersul cu metroul, portarul Barcelonei, Marc Andre ter Stegen, este îndrăgostit de capitala Cataloniei și preferă să călătorească doar cu acest mijloc de transport în comun când merge în oraș. Lista este completată de Mido, egipteanul care i-a făcut concurență lui Zlatan Ibrahimovic la Ajax Amsterdam. Acesta i-a filmat pe fanii lui Tottenham, care i-au strigat numele.

Să nu-l uităm pe Vlad Chiricheș! Fundașul român a fost văzut în metrou în anul 2014, pe vremea când juca la Tottenham. “L-am văzut pe Vlad Chiricheș la metrou. Ce erou!”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe Twitter de un fan englez.

ADVERTISEMENT