Fotbal international

Fotbaliști de legendă ai Angliei râd de Germania după eliminarea de la Cupa Mondială. Mesajele devenite virale. Video

Gary Lineker și Alan Shearer au profitat de eliminarea Germaniei de la Cupa Mondială și nu au ezitat să o ironizeze pe rețelele de socializare.
02.12.2022 | 10:54
Fotbalisti de legenda ai Angliei rad de Germania dupa eliminarea de la Cupa Mondiala Mesajele devenite virale Video
Eliminarea Germaniei de la Mondiale a fost motiv de bucurie în Anglia
ADVERTISEMENT

Germania a părăsit prematur Cupa Mondială pentru a doua oară consecutiv. Nemții, conduși de pe bancă de Hansi Flick, au terminat pe locul 3 într-o grupă cu Japonia, Spania și Costa Rica. Prilej pentru foștii mari fotbaliști englezi Gary Lineker și Alan Shearer să se amuze copios pe seama eliminării marilor rivali.

Gary Lineker și Alan Shearer, ironii pe rețelele de socializare după eliminarea Germaniei de la Cupa Mondială. Au postat un videoclip identic

Gary Lineker și Alan Shearer, foști fotbaliști de legendă ai Angliei, au postat un filmuleț similar pe Twitter și s-au amuzat pe seama eliminării Germaniei în faza grupelor la Campionatul Mondial din 2022.

ADVERTISEMENT

Foștii internaționali englezi au atașat mesaje diferite filmulețului în care cei doi sunt alături de colegul de platou Micah Richards. În materialul video, Gary Lineker și Alan Sheares își pun mâinile pe cap și râd copios după eliminarea nemților.

„Fotbalul este un joc simplu. 22 de oameni aleargă după o minge timp de 90 de minute și, la final, Germania câștigă de fiecare dată. Asta dacă trec de faza grupelor”, a scris Gary Lineker.

ADVERTISEMENT

„Germania este în afara Cupei Mondiale”. Mesajul lui Alan Shearer

Alan Shearer, fost jucător la Southampton și Newcastle, a publicat pe Twitter același videoclip, însă fostul internațional englez a scris un mesaj diferit față de Gary Lineker.

„Germania este în afara Cupei Mondiale. Încă din faza grupelor”, a fost mesajul lui Alan Shearer. Înfrângerea cu Japonia din prima etapă din grupa E a Cupei Mondiale a fost decisivă pentru parcursul Germaniei la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

Hansi Flick a oferit prima reacție după eliminarea de la turneul final și a dezvăluit că va rămâne pe banca Germaniei și în calificările pentru Campionatul European 2024. Turneul final pentru care se luptă și România se desfășoară chiar în Germania.

„Rămân! Provocarea calificării la EURO 2024 mă motivează”, a declarat Hansi Flick, potrivit RMC Sport. Selecționerul nemților mai are contract cu echipa națională a Germaniei până în 2024, după turneul final.

ADVERTISEMENT

Victoria cu Costa Rica nu i-a fost suficientă Germaniei. Nemții, OUT de la Cupa Mondială

Germania a câștigat cu Costa Rica, scor 4-2, deși la un moment dat formația lui Luis Fernando Suárez era în față pe tabelă. În ciuda victoriei, Spania a pierdut cu Japonia, scor 1-2, iar „niponii” s-au calificat de pe prima poziție în optimile de finală.

„Mannschaft” a deschis rapid scorul cu Costa Rica prin Serge Gnabry în minutul 10. După startul reprizei secunde, Costa Rica a trecut în avantaj grație golului lui Tejeda din minutul 58, dar și autogolului lui Manuel Neuer din minutul 70.

Introducerea lui Kai Havertz s-a dovedit a fi inspirată, iar fotbalistul lui Chelsea a reușit o „dublă” în minutele 73 și 85. Rezultatul final a fost stabilit de Niclas Fullkrug în minutul 89.

ADVERTISEMENT