News

IMAGINI ŞOC! Pulhac, beat mort, distruge un bancomat!

Alcoolul face casă bună cu fotbaliştii. Adrian Ropotan şi Cristian Pulhac sunt obişnuiţi ai petrecerilor cu mult alcool. Cei doi fotbalişti au fost surprinşi pe plaja din Mamaia în timp ce...
13.07.2014 | 14:25

Alcoolul face casă bună cu fotbaliştii. Adrian Ropotan şi Cristian Pulhac sunt obişnuiţi ai petrecerilor cu mult alcool. Cei doi fotbalişti au fost surprinşi pe plaja din Mamaia în timp ce se distrau fără nicio grijă. În compania a două domnişoare sexy, Ropotan şi Pulhac au părăsit petrecerea de abia în zori de zi.

pulhac7

Însă, când s-au dus la maşină, Pulhac şi-a dat seama că îi este rău. Se ţinea cu greu pe picioare, aşa că Ropotan, care era ceva mai treaz, l-a dus în spatele unui bancomat.

ADVERTISEMENT

pulhac_3

Acolo, jucătorul Dinamo a vomitat, în timp ce amicul lui i-a ţinut capul. Conştient că pot fi văzuţi de cineva, Ropotan a stat în dreptul lui Pulhac şi l-a ferit de privirile indiscrete.

pulhac5

După ce s-a asigurat că prietenul lui e mai bine, s-au întors apoi la maşină, unde Pulhac a bătut nişte apă pentru a-şi mai reveni. Au plecat apoi cu cele două fete, toţi patru în aceeaşi maşină. La volan s-a aflat una dintre domnişoare, care probabil nu consumase mai deloc alcool.

ADVERTISEMENT

pulhac6

Au făcut mai întâi o oprire, la hotelul unde era cazat Rotopan. Fotbalistul de la Volga Novgorod a coborât acolo cu una dintre fete. Cei patru şi-au luat la revedere, iar maşina în care se mai aflau o fată şi Pulhac a pornit spre Constanţa.

pulhac11

Ajunşi la locuinţa soferiţei, Pulhac a coborât primul. Nu putea să stea încă în picioare prea bine şi, dacă mai dura mult, ar fi căzut, însă spre norocul lui, fata a parcat rapid şi cei doi au intrat în blocul de locuinţe.

ADVERTISEMENT

pulhac9 pulhac10

sursă: www.click.ro