Fotbal international

Fotbaliștii care s-au luat la bătaie cu fanii! Eric Dier completează o lungă listă din care fac parte și Cantona, Evra sau Beckham + episodul Mihai Stoica. VIDEO

05.03.2020 | 17:24
Fotbalistii care sau luat la bataie cu fanii Eric Dier completeaza o lunga lista din care fac parte si Cantona Evra sau Beckham  episodul Mihai Stoica VIDEO
ADVERTISEMENT

Eric Dier a uimit pe toată lumea la finalul meciului din Cupa Angliei cu Norwich, când a sărit în tribunele arenei pentru a-i cere socoteală unui fan care îi jignea fratele. Mijlocașul defensiv al lui Tottenham nu este singurul fotbalist care are un conflict deschis cu fanii, iar FANATIK vă prezintă mai multe momente în care fotbaliștii s-au luat la bătaie cu suporterii.

Fotbaliștii care s-au bătut cu fanii

Eric Dier a avut un moment tensionat cu un suporter la finalul meciului din Cupa Angliei cu Norwich, pierdut la penalty-uri și a urcat în tribunele arenei pentru a se confrunta cu un suporter care îi jignea fratele.

ADVERTISEMENT

Cazul lui Dier nu este unul singular, iar de-a lungul timpului mai mulți fotbaliști au fost implicați în astfel de confruntări, în urma cărora au intrat în istoria „neagră” a fotbalului.

Eric Cantona – unul dintre idolii tribunelor de pe „Old Trafford” a avut parte de un scandal care a făcut înconjurul planetei, la un meci dintre Manchester United și Crystal Palace, din sezonul 1994-1995. Francezul a fost înjurat în repetate rânduri de suporterul londonezilor, motiv pentru care vedeta “diavolilor” i-a aplicat o lovitură demnă de kung-fu

ADVERTISEMENT

Patrice Evra – Fostul internațional francez a lovit cu piciorul un fan al lui Olympique Marseille, formație pentru care evolua în sezonul 2017-2018, chiar înaintea unei partide din Europa League. Suporterul l-a ironizat pe evra care și-a pierdut cumpătul și i-a aplicat o lovitură. Arbitrul i-a acordat cartonașul roșu și a fost suspendat de UEFA până la finalul sezonului.

Episodul Mihai Stoica

În anul 2005, Mihai Stoica a fost protagonistul unui moment șocant în timpul unei partide dintre FCSB și CFR Cluj, 1-0. În minutul 75 al confruntării, Mihai Stoica s-a enervat pe un suporter care îl critica și l-a lovit cu pumnul în față.

ADVERTISEMENT

„Suporterul a înjurat un jucător încă din primul minut şi i-am atras atenţia asupra acestui lucru. Nu este normal să se întâmple aşa. Este inadmisibil ce am făcut, îmi cer scuze, sper să-mi fie acceptate. Promit că nu se va mai întâmpla ceva de acest gen”, a spus Mihai Stoica.

Oficialul „roș-albaștrilor” a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF și a primit o amendă în valoare de 5.370 de euro.

ADVERTISEMENT

Neymar – starul lui PSG a lovit un suporter la finalul meciului dintre PSG și Rennes din finala Cupei Franței, pe care parizienii au pierdut-o.

Neymar nu a suportat momentul în care a fost înjurat de un fan, pe care l-a lovit, intrând în atenția presei din întreaga lume.

  • 160.000.000 de euro este cota de piață a lui Neymar, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT