Fotbal international

Fotbaliştii de la Dudelange merg la muncă în ziua meciului cu CFR Cluj! “Va trebui să-mi iau concediu fără plată”

Autor: Alexandru Năstase | 23.08.2018 | 16:41
Fotbaliştii de la Dudelange merg la muncă în ziua meciului cu CFR Cluj! Unii au beneficiat de program redus

Fotbaliştii de la Dudelange merg la muncă în ziua meciului cu CFR Cluj! Ardelenii pot beneficia şi de faptul că unii dintre jucătorii echipei luxemburgheze se vor prezenta la ora partidei obosiți după o zi întreagă petrecută la job. Este adevărat că pentru câțiva s-au făcut eforturi și angajatorii le-au oferit program redus ca să poată să ajungă la timp la meciul împotriva campioanei României.

Tom Schnell este un jucător reprezentativ pentru adversarii ardelenilor. Doar că pentru el fotbalul reprezintă o a doua meserie. De exemplu, în ziua meciului cu CFR, acesta s-a dat jos din pat la prima oră a dimineții. “Sunt angajat la departamentul de sport al municipalității. Lucrez de 11 ani acolo, de la 6 dimineața până la ora 14:00. În zi de meci, am program scurt, până la 10:00, când merg la hotelul echipei, a declarat fundașul în vârstă de 32 de ani.

Fotbaliştii de la Dudelange merg la muncă în ziua meciului cu CFR Cluj!

Schnell recunoaște că nu e deloc ușor și a precizat că se simte destul de obosit: “Noi, ăștia care și lucrăm, suntem epuizați dimineața, când ne trezim. Până acum, mi-am luat doar o săptămână de vacanță, în mai, de Rusalii. Dar pe timpul verii, nimic. Poate că antrenorul ne va lăsa să ne odihnim când începe Liga Națiunilor, a mai spus fundașul lui Dudelange.

Culmea, Schnell susține că pentru colegii lui dubla cu CFR Cluj aproape că nici nu există. Are și un motiv pentru care se întâmplă acest lucru. Mulți nici nu-și dau seama că e ceva extraordinar faptul că am ajuns și până aici. Nu conștientizează. Dar e de înțeles. Nu suntem o națiune fotbalistică”, a mai comentat Schnell. Dacă reușesc să dea lovitura și să o elimine pe CFR Cluj atunci situația chiar se complică. Tom Schnell a admis că “atunci va trebui, probabil, să-mi iau concediu fără plată. Ăsta e însă un aspect care trebuie reglat de club cu angajatorul”, a subliniat fundașul lui Dudelange.

Partida Dudelange – CFR Cluj nu se transmite

Dudelange – CFR Cluj se joacă joi, 23 august, de la ora 21.00, în Luxemburg, în manșa tur a play-off-ul Europa League, iar posturile TV din România care au achiziționat de la UEFA drepturile pentru a transmite meciurile din EL nu au anunțat până în acest moment că vor transmite partida campioanei României.

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a eliminat-o pe Alashkert, în turul 3 preliminar al Europa League. Ardelenii lui Antonio Conceicao s-au impus în Armenia cu 2-0, după golurile înscrise de George Țucudean, iar pe teren propriu au făcut show și meciul s-a terminat 5-0, golurile campioanei României fiind înscrise de Juan Emmanuel Culio (min. 20 pen.), Billel Omrani (min. 45+1, 62), Ovidiu Hoban (min. 59) și Sebastian Mailat (min. 90+1).

Telekom Sport, Digi Sport și Look TV sunt cele trei televiziuni din România care au achiziționat de la UEFA drepturile pentru a putea transmite meciurile din play-off-ul, grupele și fazele eliminatorii de după grupe din Europa League și Champions League pentru următorii trei ani. Contractul dintre cele trei televiziuni și UEFA nu a fost semnat oficial, iar acestea nu au anunțat până în acest moment că Dudelange – CFR Cluj o să fie transmis.

9 titluri a câștigat Dudelange în campionatul din Luxemburg

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!