Fotbal intern

Fotbaliştii de la FCSB sunt pregătiţi de reluarea meciurilor în Liga 1. Cum se desfăşoară antrenamentele în grupe de 4. Video

28.05.2020 | 18:06
Fotbalistii de la FCSB sunt pregatiti de reluarea meciurilor in Liga 1 Cum se desfasoara antrenamentele in grupe de 4 Video
ADVERTISEMENT

FCSB se află în cantonament în baza proprie de la Berceni. Se pregăteşte de finalul celei de-a doua săptămâni de antrenamente în grupuri mici, de câte patru jucători, şi aşteaptă reluarea Ligii 1 şi a Cupei României.

FCSB, gata de la Liga 1 şi Cupa României. Cum se pregătesc elevii lui Vintilă

„Roș-albaștrii se apropie de încheierea celei de-a doua săptămâni de cantonament la Baza Sportiva FCSB. Aceștia așteaptă începerea pregătirii colective și, evident, reluarea competițiilor oficiale în care sunt angrenați, Liga 1 și Cupa României“, este mesajul postat pe contul oficial de Facebook al echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Înregistrarea video postată pe contul oficial de Facebook al FCSB:

Antrenamente cu gândul la meciuri!

#cantonament #FCSB #pregătireRoș-albaștrii se apropie de încheierea celei de-a doua săptămâni de cantonament la Baza Sportiva FCSB. Aceștia așteaptă începerea pregătirii colective și, evident, reluarea competițiilor oficiale în care sunt angrenați, Liga 1 și Cupa României.

Posted by FCSB on Thursday, 28 May 2020

Antrenamentele colective pentru toate formaţiile din Liga 1 vor începe, conform protocolului, la 1 iunie. Iar meciurile oficiale sunt aşteptate după alte două săptămâni, în data de 13 iunie, conform anunţului ministrului Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

Prima partidă pentru clubul roş-albastru este cea contra lui CFR Cluj. Formaţia antrenată de Dan Petrescu este liderul campionatului, după două etape de play-off având 30 de puncte, cu 4 mai multe decât FCSB şi Universitatea Craiova, care o urmează în clasament.

ADVERTISEMENT

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat astăzi, 28 mai, că se pot relua competiţiile sportive după 1 iunie, după o pauză de mai bine de două luni, cauzată de pandemia de coronavirus.

„Avem o veste bună. Se vor putea relua competițiile sportive începând cu 1 iunie. Atenție, pentru sporturile care se practică în aer liber și mai puțin sporturile de contact! Competițiile vor fi posibile în aer liber. Competițiile se vor desfășura fără spectatori“, a declarat preşedintele statului, în conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Programul de relaxare conceput de autorităţi aduce mai multe veşti bune, mai ales pentru cei care preferă să vadă meciurile împreună cu prietenii, la o terasă, în aer liber:

„În ceea ce privește măsurile de relaxare, avem și câteva vești pozitive. Din 1 iune, câteva activități vor redeveni posibile. Astfel, de la 1 iunie se redeschid terasele. Este însă clar că este nevoie de unele măsuri foarte speciale și aceste vor fi comunicate.

ADVERTISEMENT

Mesele la 2 metri distanță, maxim 4 persoane la o masă și în acest fel lucrurile vor fi sub control. De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar și aici e nevoie de păstrarea distanței de 2 metri între scaunele de plajă“, a precizat Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT
Tags: