Fotbal intern

Fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău, fotografiaţi la pariuri! “În plin cantonament” Foto

26.09.2018 | 08:32
Fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău, fotografiaţi la pariuri

Mai mulţi fotbalişti de la SCM Gloria Buzău au fost fotografiaţi recent într-o agenţie de pariuri. Totul vine la doar doi ani după ce mai mulţi jucători şi antrenori ai fostei echipe FC Gloria Buzău au fost suspendaţi de Federaţia Română de Fotbal pentru trucare de meciuri.

Fotbaliştii antrenaţi de George Timiş şi Vasile Tudose s-au relaxat pentru câteva zeci de minute într-o agenţie de pariuri aflată lângă stadionul din Buzău. Conform site-ului buzaul-sportiv.ro, jucătorii de la SCM Gloria Buzău erau îmbrăcaţi în echipamentul de prezentare al clubului şi au fost fotografiaţi de un client în timp ce completau bilete la pariuri şi jucau la păcănele. Fotografia care a făcut înconjurul oraşului a fost însoţită şi de un mesaj ironic. “Iar aici puteţi admira o fotografie cu fotbaliştii de la Gloria aflaţi în plin…cantonament”, a scris cel care i-a fotografiat pe fotbalişti. Ion Cazan, directorul interimar al clubului, a fost contactat de jurnaliştii buzoieni şi a susţinut că regulamentul nu prevede vreo sancţiune pentru fotbaliştii care joacă la pariuri. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău, fotografiaţi la pariuri la doi ani de la un scandal monstru

Fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău au fost fotografiaţi la pariuri la doi ani de la un scandal monstru, când 14 jucători ai echipei FC Gloria Buzău au fost suspendaţi pentru trucare de meciuri. În mai 2016, Federaţia Română de Fotbal anunţa că trei antrenori şi 14 componenţi ai formaţiei buzoiene au fost suspendaţi şi amendaţi pentru trucarea a zece meciuri din Liga 2 şi opt partide amicale. Printre cei suspendaţi s-au aflat Dorin Burlacu şi Gabriel Bobe, actuali componenţi ai echipei SCM Gloria Buzău.

SCM Gloria Buzău joacă în prezent în Liga 3, unde ocupă locul trei după cinci etape, cu 11 puncte. Formaţia din Crâng este la două puncte în spatele celor de la ACS Suporter Club Oţelul Galaţi şi CSm Focşani 2007.

Fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău, echipă din Liga 3, fotografiaţi la pariuri
Fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău, echipă din Liga 3, fotografiaţi la pariuri
Tags: