Sport

Fotbaliștii de la UTA, furioși după eșecul cu CFR. ”Nu ne încălzește că Dan Petrescu ne-a lăudat”

UTA a pierdut primul meci casă din actualul sezon 0-1 în fața campioanei CFR Cluj. Arădenii au dominat categoric și au ratat o mulțime de ocazii.
26.09.2021 | 23:50
Fotbalistii de la UTA furiosi dupa esecul cu CFR Nu ne incalzeste ca Dan Petrescu nea laudat
ADVERTISEMENT

Campioana României, CFR Cluj, a fost dominată de la un capăt la altul al întâlnirii de la Arad cu UTA. O super execuție a lui Alex Chipciu a decis meciul.

UTA a luptat, a împins jocul cât de mult a putut spre poarta lui Bălgrădean, dar CFR a făcut pasul înapoi după înscrierea golului și a câștigat norocos.

ADVERTISEMENT

UTA cu ocaziile, CFR-ul cu golul

UTA a arătat o poftă de joc extraordinară. Trupa lui Laszlo Balint nu doar că nu a fost mai prejos decât campioana CFR, dar a și dominat-o într-o manieră cum rar s-a mai întâmplat sub conducerea lui Dan Petrescu.

De altfel, antrenorul campioanei avea să recunoască la final că echipa lui a câștigat norocos la Arad. Declarația tehnicianului feroviar mai mult a răsucit cuțitul în rana fotbaliștilor lui Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

”E o senzație de amărăciune, am controlat meciul de la un capăt la altul și meritam mult mai mult. Nu mă încălzește că Dan Petrescu a recunoscut superioritatea noastră.

Ei se duc acasă cu 3 puncte, noi… A fost una din zilele acelea în care nu intră în poartă. Am făcut un joc bun, dar fotbalul e pe goluri, e 1-0 la ei, noi suntem supărați”, a reacționat Ioan Hora.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că Dan Petrescu a apreciat jocul nostru, dar în clasament nu acumulăm nimic, iar asta e o problemă – am ieșit din zona locurilor de play-off, iar acum ne așteaptă un meci greu, cu Dinamo, o echipă rănită, în căutare de puncte”, a completat tehnicianul Laszlo balint.

Antrenorul arădenilor, mulțumit de atitudinea echipei lui

Tehnicianul ”Bătrânei Doamne” nu și-a ascuns dezamăgirea la finalul întâlnirii cu CFR. Nu evoluția echipe lui l-a supăra pe Balint, ci scorul final.

ADVERTISEMENT

Insistența arădenilor nu s-a materializat în ciuda numeroaselor oportunități pe care și le-a creat. În acest context, UTA se poate considera nedreptățită, dar într-o dispută cu CFR e nevoie de mult mai mult decât dorință.

”Felicit adversarul, și-a atins obiectivul. Au câștigat cele trei puncte. Eu sunt mulțumit de efortul băieților și de modul în care au interpretat planul tactic pentru un meci contra campioanei. Cred că a văzut toată lumea că am dominat campioana de la un capăt la altul.

Jocul a fost decis de un jucător care are un CV important, un salariu important, nu degeaba. Era greu să revenim. Știam foarte bine că CFR este o echipă extrem de pragmatică. Cred că ne-a lipsit un pic de inspirație”, a mai spus Balint.

ADVERTISEMENT