Sport

Fotbaliștii FCSB-ului, puși la zid după remiza cu Oțelul Galați: „Au jucat, dar nu fotbal”

FCSB a remizat, scor 0-0, pe terenul celor de la Oțelul în etapa a doua a grupelor Cupei României Betano. „Roș-albaștrii” au fost criticați aspru după prestația de la Galați.
11.11.2022 | 10:10
Fotbalistii FCSBului pusi la zid dupa remiza cu Otelul Galati Au jucat dar nu fotbal
FCSB, pusă la zid după remiza cu Oțelul Galați, scor 0-0. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

După ce a părăsit rușinos grupele Conference League, FCSB este la un pas să iasă în aceeași fază și în Cupa României Betano. Echipa pregătită de Mihai Pintiții a remizat alb, scor 0-0 cu Oțelul Galați și e cu un picior în afara competiției. Basarab Panduru a criticat aspru prestația din teren a fotbaliștilor „roș-albaștri”.

Basarab Panduru nu i-a menajat pe fotbaliștii FCSB-ului, după meciul cu Oțelul: „N-au driblat pe nimeni”

FCSB a lăsat nu mai puțin de 9 titulari în afara lotului pentru duelul cu Oțelul Galați din Cupa României Betano, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Jucătorii trimiși din teren de Mihai Pintilii nu au reușit să conducă echipa spre victorie, iar prestația FCSB-ului a fost analizată în termeni duri de Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

„FCSB a jucat, dar nu fotbal! Fotbal nu a jucat. Am văzut jucători de la care te așteptai să facă un dribling. N-au driblat pe nimeni. Am văzut niște jucători puternici, musculoși în Liga 2.

M-aș uita și la ceilalți. Vrei să joci, Bouhenna, Boboc, Radaslavescu. Păi, vrei să joci? Cum joci, ce joci? Cum poate să te bage pe tine? Pe cine iei de aici ca să bagi titular următorul meci de campionat?”, a comentat Basarab Panduru, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, pus la zid de Basarab Panduru: „A depășit pe cineva tot meciul?”

Florinel Coman a fost inclus în lot de Mihai Pintilii pentru duelul cu Oțelul Galați, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Prestația fotbalistului a lăsat de dorit, iar Basarab Panduru este convins de căpitanul „roș-albaștrilor” că traversează o perioadă nefastă.

„Să nu depășești un jucător tot meciul… nu știu, Coman a depășit pe cineva tot meciul? La Coman n-aș insista numai pe meciul ăsta.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că e un tip căruia nu-i convine statutul ăsta. Până mai ieri l-ai pus căpitan, iar acum îl trimiți la rezerve”a mai spus Basarab Panduru. Egalul nu o ajută nici pe Oțelul Galați. Formația lui Dorinel Munteanu a pierdut în primul meci la Mioveni și avea nevoie de victorie contra FCSB.

Mihai Pintilii, încrezător după Oțelul Galați – FCSB 0-0: „Ne vom juca șansa până la final”

FCSB va juca în ultima etapă din grupele Cupei României Betano cu FC Botoșani. Roș-albaștrii au nevoie de victorie în meciul cu moldovenii, însă trebuie să stea cu ochii și pe meciul Mioveni – UTA. Formația lui Laszlo Balint nu trebuie să câștige pentru ca vicecampioana României să păstreze șanse la calificare.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii s-a arătat încrezător la finalul partidei de la Galați. Antrenorul interimar al FCSB-ului era convins că dacă Miculescu reușea să înscrie alta era soarta partidei„Un meci de uzură. Băieții au încercat, și-au dat viața, atât s-a putut…Mergem înainte! Doream să câștig, pentru că din acest motiv am venit aici.

Îmi pare rău pentru băieți, pentru că au încercat, am avut și câteva șanse. Dacă Miculescu dădea gol la prima sau a doua încercare se deschidea jocul și era mult mai simplu. Ne vom juca șansa până la final. Nu avem nimic de pierdut. Cât sunt șanse, matematic, vom încerca. Acum depindem și de alte rezultate. Dar n-avem nimic de pierdut”, a declarat Mihai Pintilii, la finalul meciului cu Oțelul Galați.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,35 este cota pentru „X” la FC U Craiova – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT