Fotbal intern

Fotbaliștii FCSB, uniți cu Rapid de justițiarul Florin Talpan! Bucurie pe net

04.06.2018 | 17:04
Fotbalistii FCSB uniti cu Rapid de justitiarul Florin Talpan Bucurie pe net
Fobaliștii FCSB, uniți cu Rapid de acțiunile juristului Florin Talpan. Bannerul care i-a făcut pe jucătorii lui Becali să îi aplaude pe ultrașii giuleșteni.

Partida decisivă pentru stabilirea echipei care va promova din liga a 4-a în liga a 3-a a fost urmărită și de jucătorii lui Gigi Becali. Un moment din derby a dus la o situație inedită: fotbaliștii FCSB, uniți cu Rapid! De la ce a plecat totul.

Războiul galeriilor a fost la înălțime: coregrafii spectaculoase și mesaje înțepătoare! Dintre toate, un banner i-a făcut pe jucătorii FCSB să exulte.

”Am întrebat 100 de români dacă FCSB=Steaua…”

Galeria giuleșteană a arborat în repriza secundă un mesaj menit să îi atace pe rivalii de la Steaua, dar și pe juristul Florin Talpan. ”Am întrebat 100 de români dacă FCSB=Steaua… 99 la sută dintre ei au răspuns că: DA!”. Folosindu-se de o sintagmă devenită celebră datorită emisiunii ”Ce spun românii”, de la PRO TV, rapidiștii au repus în discuție cea mai controversată dilemă a fotbalului românesc: FCSB este Steaua? De la acest banner, reacțiile au început să curgă.

Fotbaliștii FCSB, uniți cu Rapid. Benzar și Bălașa, bucuroși pe net

Pe rețelele de socializare, fanii trupei lui Becali au început să îi taxeze pe cei care țin cu CSA Steaua. Nu doar suporterii s-au aliat cu ultrașii Rapidului, ci și câțiva dintre fotbaliștii FCSB. Romario Benzar și Mihai Bălașa au postat pe Instagram fotografii cu banner-ul buclucaș, exprimându-și mulțumirea în legătură cu semnificația mesajului. Astfel, acțiunile lui Florin Talpan au reușit ceva ce era greu de conceput: unitate între fanii Rapidului și jucătorii roș-albaștrilor lui Gigi. FANATIK.RO vă prezintă imaginile bucuriei celor de la FCSB.