Fotbal intern

Fotbaliștii naționalei, cazați în același loc cu primarii din România! Cine îi vizitează la hotel în ziua meciului

26.03.2019 | 11:10
Fotbalistii nationalei cazati in acelasi loc cu primarii din Romania Cine ii viziteaza la hotel in ziua meciului

Naționala de fotbal a României a revenit la Cluj-Napoca pentru partida cu Insulele Feroe. Tricolorii vor juca marți, 26 martie, contra feroezilor. Meciul va avea loc pe stadionul din Gruia, acolo unde își desfășoară de obicei partidele campionii de la CFR Cluj. Cu toate acestea, tricolorii sunt cazați la cel mai luxuriant hotel din Cluj, tocmai în partea cealaltă a orașului. La hotelul de 5 stele, tricolorii au fost luați prin surprindere de un eveniment cu mare ștaif, o conferință a comisiei COTER a Uniunii Europene, la care au fost invitații toți primarii marilor orașe din România.

Fotbaliștii naționalei, cazați în același hotel cu primarii din România

FANATIK a fost luni la hotelul naționalei României, unde i-a surprins pe elevii lui Cosmin Contra când se întorceau de la plimbarea prin Cluj-Napoca, înainte de conferința de presă și antrenamentul oficial al partidei cu Insulele Feroe. Cu toate acestea, tricolorii nu au fost singurii VIP-uri din holul hotelului în momentul în care au ajuns la destinație.

În acel moment stătea să înceapă conferința comisiei COTER din cadrul Comitetului European al Regiunilor (CoR) pe tema “Susținerea și dezvoltarea unei politici de coeziune eficiente pornind de la autoritățile locale și regionale din Uniunea Europeană”. La eveniment au participat comisarul european pentru politica regională, Corina Creţu, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar și mai multe autorităţi locale şi europene. De asemenea, conferința a fost organizată cu ajutorul Asociației Municipiilor din România, astfel încât printre invitați s-au numărat toți primarii din marile orașe ale țării! VEZI GALERIE FOTO

Steagurile țărilor din UE, la intrarea în hotelul naționalei României

Tricolorii au parte de o vizită surpriză în ziua meciului cu Feroe

De altfel, jucătorii lui Contra vor avea parte de o vizită surpriză și în ziua de marți. Fotbaliștii vor primi la hotel pe cei doi antrenori din Cluj, tehnicianul lui U, Bogdan Lobonț și antrenorul campioanei, Dan Petrescu. „Pisica” are 86 de selecții la naționala, de la care s-a retras în iunie 2018, într-un amical cu Finlanda. De partea cealaltă, Petrescu, proaspăt reîntors la CFR, are 95 de selecții la națională și 12 goluri înscrise sub tricolor!

De altfel, „Bursucul” a și vorbit despre faptul că „împarte” orașul cu Lobonț, după amicalul de duminică cu Gaz Metan Mediaș: „Nu am avut timp să vorbesc cu el, dar îi doresc baftă lui Lobonț, e prietenul meu și îmi pare bine că s-a apucat de antrenorat. Trebuia să o facă mai devreme. Dar din ce am auzit are rezultate foarte bune!”

Naționala României, la plimbare în jurul hotelului

În ziua meciului, tricolorii au decis ca plimbarea obișnuită să o facă în jurul hotelului, dat fiind faptul că temperatura era mai scăzută și să nu mai meargă în parc, cum se întâmplă de obicei.

Partida dintre România și Insulele Feroe va avea loc la ora 21:45.