Fotbal intern

Fotbaliștii români au celebrat Ziua Internațională a Femeii! Cele mai frumoase mesaje. Foto

Florin Gardoș a postat pe internet o poză cu soția și cu mama lui, de Ziua Internațională a Femeii

Ziua Internațională a Femeii, sau cum este ea mai bine cunoscută în România drept „Ziua Mamei”, a fost celebrată și de fotbaliștii români sau de internaționalii care au trecut prin fotbalul din țara noastră. Cei mai mulți dintre ei au ales poze cu iubitele sau soțiile, deși unii dintre ei au preferat să își ducă iubitele în locuri speciale sau să posteze poze cu mamele lor.

Florin Gardoș, postare emoționantă de Ziua Internațională a Femeii

Florin Gardoș a postat o poză cu două cadre, în care se află alături de mama sa, dar și de soția sa Diana. Fundașul lui Poli Iași a scris la poză comentariul „La mulți ani de ziua mamei pentru cele mai frumoase femei din viața mea”. Adrian Mutu își continuă cariera de antrenor în Orientul Mijlociu, acolo unde o are alături pe actuala sa soție, Sandra, alături de care a postat o poză cu comentariul: „Momente superbe alături de superba mea soție”. Gabi Torje a publicat și el o poză cu mama și sora sa, la care a atașat mesajul ”Vă iubesc mereu, nu doar astăzi când este ziua voastră”.

„Exilat” în Polonia după perioada petrecută la Dinamo, Sergiu Hanca a publicat o poză cu soția sa, Andreea, iar dedicația a sunat în felul următor: „La mulți ani de ziua femeii pentru nevasta mea, mamă și prietenă! Voi fi întotdeauna îndrăgostit de tine”. Ajuns la FC Botoșani după ce a început sezonul la Astra Giurgiu, fostul campion al României Laurențiu Buș a avut o postare dedicată soției sale, Daiana: „La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii! Milan și cu mine te iubim și suntem binecuvântați să te avem în viețile noastre”. (VEZI ȘI GALERIE FOTO)

Florin Gardoș a postat pe internet o poză cu soția și cu mama lui, de Ziua Internațională a Femeii
Florin Gardoș a postat pe internet o poză cu soția și cu mama lui, de Ziua Internațională a Femeii

Și stranierii au sărbătorit Ziua Internațională a Femeii

Și fotbaliștii străini care joacă sau au evoluat în România au postat pe instagram dedicații adresate femeilor din viața lor. Eric de Oliveira, veteranul celor de la Viitorul, a publicat o poză cu soția sa, Cosmina și cu mesajul în română „La mulți ani, iubirea mea”. Fostul jucător al Craiovei, Gustavo Vagenin, a publicat o poză cu iubita sa Ivana din China. Asta în timp ce May Mahlangu, cel care a jucat la Dinamo și în prezent se află la Ordabasy, împrumutat de la Ludogorets, a publicat o poză cu fetița lui.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri