Fotbalistul care a jefuit o casă de pariuri din Craiova rămâne după gratii

Vlad Roşca   
in Fotbal intern
26/03/2018, 18:50
Fotbalistul care a jefuit o casă de pariuri din Craiova rămâne după gratii

Mădălin Boerică a intrat pe data de 2 martie într-o casă de pariuri din Craiova şi, ameninţând casiera cu un pistol de jucărie, i-a cerut angajatei banii încasaţi, apoi a fugit. A doua zi, oamenii legii l-au reţinut în propria casă, în timp ce dormea. Tânărul în vârstă de 24 de ani este jucător la o echipă din liga a 5-a, AS Vointa Belcin.

Instanţa a respins cererile fotbalistului

Fotbalistul care a jefuit casa de marcat cu un pistol de jucărie a cerut Magistraţilor Judecătoriei Craiova să fie eliberat sub control judiciar sau în arest la domiciliu, însă a fost refuzat: „Respinge cererile formulate de inculpatul Boerică Mădălin Marian, prin apărător din oficiu, de revocare a măsurii arestării preventive şi de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Menţine ca fiind temeinică şi legală măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Boerică Mădălin Marian, în prezent deţinut în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj“, se arată în încheierea şedinţei, conform adevărul.ro.

Poliţiştii au ridicat din casa suspectului mai multe obiecte ce ar fi fost folosite la săvârşirea faptei, dar şi suma de bani furată. Tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea între 2 şi 7 ani. 

Închide ×