Fotbal intern

Fotbalistul dat afară de Pandurii pentru că a rămas blocat de pandemie la Wuhan: „Nu am putut reveni în România și am reziliat contractul”

08.04.2020 | 16:27
Fotbalistul dat afara de Pandurii pentru ca a ramas blocat de pandemie la Wuhan Nu am putut reveni in Romania si am reziliat contractul
ADVERTISEMENT

Fotbalistul chinez Lu Yuefeng și-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu pentru că nu a putut reveni în România în momentul reluării antrenamentelor, fiind blocat la Wuhan de pandemia de coronavirus.

Fotbalistul de la Pandurii blocat la Wuhan

Pandemia de coronavirus a izbucnit, la începutul acestui an, de la Wuhan, orașul natal al fotbalistului Lu Yuefeng, legitimat în prima parte a sezonului la Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Mijlocaș chinez dezvăluie că și-a reziliat contractul cu formația gorjeană pentru că nu a putut reveni în România la începutul pregătirilor, fiind blocat la Wuhan, primul oraș închis din cauza noului coronavirus.

Acum sunt bine! Sunt din Wuhan, acum e ok, am terminat cu virusul. Am stat mai mult în casă, nu am prea putut ieși. Aveam contract cu Pandurii, dar l-am reziliat pentru că nu am mai putut reveni în România.

ADVERTISEMENT

Nu am semnat cu nicio altă echipa. Îmi este dor de fotbal, abia aștept să pot juca din nou. Nu se știe nici aici, în China, când se vor putea relua competițiile”, a declarat Lu Yuefeng, conform Prosport.

Adus de CFR Cluj în România

Lu Yuefeng a ajuns prima dată în fotbalul românesc în 2017, când CFR Cluj l-a transferat de la Zhejiang Yiteng.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv nu a reușit să se impună la CFR, bifând partide doar pentru echipa secundă, iar în vara lui 2018 a fost cedat la Dunărea Brăila, unde a stat până în ianuarie, când a semnat cu Luceafărul Oradea.

Din vara anului 2019, Lu Yuefeng a ajuns la Pandurii Târgu Jiu, club care i-a reziliat acum contractul, după ce mijlocașul nu a putut reveni în România din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani are Lu Yuefeng
  • 1 gol a marcat mijlocașul chinez pentru Pandurii Târgu Jiu