Fotbal intern

Fotbalistul de la FCSB care vrea la o rivală: „Îmi place Rapid. Sper să joc acolo”

25.04.2020 | 11:07
Fotbalistul de la FCSB care vrea la o rivala Imi place Rapid Sper sa joc acolo
ADVERTISEMENT

William de Amorim, fotbalistul împrumutat de FCSB la Xanthi, recunoaște că a fost impresionat de galeria celor de la Rapid în momentul în care a ajuns în fotbalul românesc și speră să ajungă să evolueze în Giulești.

William de Amorim vrea la Rapid

William de Amorim este încă fotbalistul celor de la FCSB, chiar dacă nu a mai evoluat pentru „roș-albaștri” din decembrie 2017, de la meciul cu Lugano din Europa League, fiind împrumutat în ultimii doi ani la Keyserispor și Xanthi.

ADVERTISEMENT

Jucătorul brazilian va reveni, conform contractului, la FCSB în vară, dar recunoaște că și-ar dori să joace la o rivală a echipei de care aparține.

Mi-ar face plăcere să joc la Rapid. Când am venit în România nu prea ştiam de Steaua, de Dinamo şi când am văzut galeria Rapidului, când am jucat acolo, am rămas încântat de galerie şi de tot ce a fost acolo. De atunci până astăzi mie îmi place Rapid”, recunoaște William de Amorim, conform Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Brazilianul adus de Astra în fotbalul românesc continuă să urmărească Liga 1 și o consideră pe CFR Cluj principala favorită la titlu.

CFR e echipa care are prima şansă. E o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi şi e o echipă puternică. Un antrenor foarte bun care se vede că ştie să motiveze jucătorii şi asta e foarte important într-un campionat”, consideră de Amorim.

ADVERTISEMENT

„Șumudică te face să crezi că ești cel mai bun din lume”

William de Amorim a traversat una dintre cele mai bune forme din carieră la Astra Giurgiu, sub comanda lui Marius Șumudică, cu care a colaborat jumătate de sezon și la Kayserispor și recunoaște că tehnicianul reușește, prin stilul său, să motivele fotbaliștii.

Cu Şumi eu am jucat la cel mai bun nivel al meu. E un antrenor care în anumite momente îţi e prieten, apoi ca un tată.

ADVERTISEMENT

E un om care ştie să gestioneze situaţia. El te face să crezi că eşti cel mai bun jucător al lumii”, recunoaște William de Amorim.

ADVERTISEMENT
Tags: