ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Fotbalistul de la Milan, arestat în Franţa, poate face cinci ani de închisoare!

Situaţia tînărului atacant francez al lui Milan, M'Baye Niang, împrumutat la echipa Montpellier pînă la finalul sezonului, devine tot mai grea, în urma accidentului comis cu maşina sa Ferrari...
Autor: Sorin Dumitrescu | 07.02.2014 | 18:47
Fotbalistul de la Milan, arestat în Franţa, poate face cinci ani de închisoare!

Situaţia tînărului atacant francez al lui Milan, M’Baye Niang, împrumutat la echipa Montpellier pînă la finalul sezonului, devine tot mai grea, în urma accidentului comis cu maşina sa Ferrari în urmă cu cîteva zile.

ADVERTISEMENT

Are trei capete de acuzare

Niang este în continuare reţinut de poliţia franceză, după ce a intrat într-un pom cu superbolidul său Ferrari, imediat ce ieşise de la centrul de antrenament al lui Montpellier. Poliţia franceză a deschis o anchetă, suspicionînd faptul că la volan nu s-ar fi aflat fotbalistul şi că acesta ar avea un permis de conducere care nu are valabilitate pe teritoriul Franţei. Ancheta a stabilit însă că jucătorul în vîrstă de 19 ani se afla la volan, iar acum i s-a intocmit dosar penal, pe baza a trei acuzaţii: permis de conducere necoprespunzător, conducere periculoasă pentru alte persoane şi neacordarea ajutorului după accident celeilalte persoane aflate în maşină. Pentru toate acestea justiţia franceză are drept pedepasă închisoarea între doi şi cinci ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!