Sport

Fotbalistul din Liga 1 care a aflat de pe Facebook că e dat afară de la echipă: “Este ruşinos!” Foto

Sezonul din Casa Pariurilor Liga 1 a ajuns la final, astfel că echipele încep să-şi creioneze strategia pentru stagiunea următoare. Unul dintre fotbaliştii din prima ligă a aflat de pe Facebook că este pus pe liber.
22.05.2022 | 16:53
Fotbalistul din Liga 1 care a aflat de pe Facebook ca e dat afara de la echipa Este rusinos Foto
Modestas Vorobjovas a aflat de pe Facebook că a fost pus pe liber de UTA Arad (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a terminat pe locul 8 sezonul regulat, ceea ce îi dădea speranţe pentru barajul european, UTA Arad a ratat obectivul şi a încheiat play-out-ul pe poziţia a 5-a (locul 11 în clasamentul general). Imediat după finalul ediţiei de campionat, arădenii au început curăţenia la nivelul lotului, dar şi pe banca tehnică.

Modestas Vorobjovas a aflat de pe Facebook că nu mai e jucătorul celor de la UTA Arad

La scurt timp după finalul sezonului, UTA Arad a anunţat că jucătorii Filip Dangubic, Modestas Vorobjovas, Rolandas Baravykas, Karolis Laukzemis şi Constantin Dima au fost puşi pe liber. Pe un grup al suporterilor formaţiei arădene, un suporter a postat o discuţie avută cu Vorobjovas.

ADVERTISEMENT

Lituanianul a dat de înţeles că îşi dorea să rămână la UTA Arad, dar conducătorii nu l-au mai dorit. În plus, Modestas Vorobjovas a susţinut că a aflat de pe Facebook că nu va mai juca pentru “Bătrâna Doamnă”.

“Am vrut să rămân, dar clubul nu m-a vrut. Oamenii au început să vorbească că am oferte mai bune sau că nu mai vreau să rămân în România, dar adevărul este că cei din club nici nu mi-au spus.

ADVERTISEMENT

Am aflat de pe Facebook, la fel ca ceilalţi. Este ruşinos”, i-a spus Modestas Vorobjovas unui fan al arădenilor, într-o discuţie pe Instagram.

A jucat un an şi jumătate la UTA Arad

Modestas Vorobjovas a fost transferat de UTA Arad în ianuarie 2021, din postura de jucător liber de contract. Mijlocaşul central de 26 de ani a jucat 54 de meciuri pentru “Bătrâna Doamnă” şi a reuşit să marcheze 3 goluri. Fotbalistul are 22 de selecţii în naţionala Lituaniei, însă în preliminariile pentru CM 2022 nu a evoluat niciun minut.

ADVERTISEMENT

UTA Arad şi-a pus pe liber şi antrenorul

Adus de UTA Arad în ianuarie, după despărţirea de Laszlo Balint, Ionuţ Badea şi-a încheiat contractul cu arădenii la finalul actualului sezon. Acordul dintre cele două părţi era valabil până în vară şi nu a mai fost prelungit.

“Ionuț Badea nu mai este antrenorul nostru, după ce contractul acestuia s-a încheiat la finalul sezonului. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a preluat echipa noastră înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, prilej cu care a reușit și prima victorie pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumim pentru aportul adus în aceste trei luni și jumătate, după ce a preluat echipa într-un moment greu și a asigurat liniște, stabilitate și continuitate”, a fost anunţul făcut de UTA Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: