Premier League

Fotbalistul din Premier League care a facut închisoare pentru pedofilie a apărut în public cu un tricou cu mesajul “fresh kid”

22.07.2019 | 21:55
Fotbalistul din Premier League care a facut inchisoare pentru pedofilie a aparut in public cu un tricou cu mesajul fresh kid

Adam Johnson, fostul fotbalist din Premier League, condamnat la șase ani de închisoare cu executare pentru pedofilie, a fost eliberat în luna martie a acestui an, după ce și-a ispășit jumătate din pedeapsă. 

Adam Johnson, în public cu un tricou cu mesajul “fresh kid”

Johnson, care și-a încheiat activitatea de fotbalist, nu a stat prea mult pe gânduri și a luat la rând cluburile din Marea Britanie. Recent, Adam Johnson a fost surprins de paparazzi în afara unui pub, purtând un tricou pe care era inscripționat mesajul „fresh kid” (copil fresh).

Adam Johnson (32 ani) a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare după ce s-a dovedit că a întreținut relații sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani. Johnson era un fotbalist important în Premier League, strângând peste 200 de meciuri la echipe precum Manchester City, Middlesbrough sau Sunderland.

Johnson a bifat în cariera sa 12 selecții la prima reprezentativă a Angliei, pentru care a reușit să marcheze două goluri
Johnson a bifat în cariera sa 12 selecții la prima reprezentativă a Angliei, pentru care a reușit să marcheze două goluri

De altfel, a marcat un gol pentru Sunderland împotriva lui Liverpool cu numai cinci zile înainte de a pleda vinovat în fața judecătorilor. La scurt timp după verdict, Sunderland i-a reziliat contractul lui Adam Johnson. Același lucru l-a făcut și Adidas, în timp ce EA Sports l-a șters din jocul video FIFA 16.

Johnson a bifat în cariera sa 12 selecții la prima reprezentativă a Angliei, pentru care a reușit să marcheze două goluri. Are în palmares trei trofee obținute cu Manchester City, în perioada 2011-2012, campionatul, Cupa Angliei și Supercupa Angliei.

Noul sezon din Premier League debutează pe 9 august, cu o confruntare între vice-campioana Liverpool și nou-promovata Norwich. Cel mai așteptat meci se joacă însă pe 11 august, atunci când Manchester City va primi vizita lui Chelsea, în derby-ul primei etape. Londonezii încep noua eră fără Eden Hazard, vândut la Real Madrid pe o sumă ce a depășit 100 de milioane de euro.