Fotbal intern

Fotbalistul dorit de FCSB care încearcă să îl impresioneze pe Gigi Becali: “Iau biblia în mașină la meciuri”

11.08.2020 | 11:03
Fotbalistul dorit de FCSB care incearca sa il impresioneze pe Gigi Becali Iau biblia in masina la meciuri
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu, jucătorul Concordiei Chiajna, care poate evolua la fel de bine pe post de fundaş central sau de închizător, este unul dintre fotbaliştii dorit de Gigi Becali la FCSB.

Şi jucătorul, împrumutat în ultimul sezon la Academica Clinceni, este dornic să facă acest important pas în carieră la 27 de ani şi aşteaptă cu nerăbdare să se înţeleagă cluburile pentru a semna.

ADVERTISEMENT

Problema este însă că echipa din Chiajna cere pentru transferul lui Albu, jucător de bază timp de cinci sezoane, suma de 300.000 de euro şi patronul FCSB, Gigi Becali consideră că este prea mult, el dorind o mutare undeva în jurul a 100.000 de euro.

Alexandru Albu, jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, umblă cu Biblia la el

Alexandru Albu încearcă să îl convingă pe Gigi Becali să facă acest efort financiar, descriindu-se ca un om credincios, căruia niciodată nu i-a lipsit biblia din geanta sa, deşi numeroasele tatuaje par a te duce cu gândul mai degrabă spre un personaj nonconformist. Fotbalistul a vorbit despre această latură a sa pentru Antena Sport.

ADVERTISEMENT

„Aproape la fiecare meci am Biblia cu mine în ghiozdan. O ţin şi în maşină când conduc. M-aş duce la Muntele Athos pentru că toată lumea ar trebui să meargă să se roage. Dacă nu ne rugăm, uitaţi ce se întâmplă.

Jucătorul declară că el de acord să vină la FCSB

Cu mine nu e nicio problemă să se înţeleagă. Trebuie să se înţeleagă cu clubul. Stau cu puţine emoţii. Aştept cu nerăbdare, sper să se rezolve cât mai repede”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, care recent a dezvăluit faptul că a pierdut foarte mulţi bani din fotbal, nu vrea însă să plătească o sumă atât de mare, neavând nici siguranţa că Albu va fi jucătorul de care avea nevoie pentru a întări apărarea.

Gigi Becali vrea să dea lovitura în Premier League cu Florinel Coman

Dacă va reuşi să dea lovitura pe piaţa de mercato prin vânzarea lui Florinel Coman la Crystal Palace atunci patronul FCSB ar putea să îşi schimbe optica şi să accepte cererea Concordiei Chiajna.

ADVERTISEMENT

Dar fără un tun financiar realizat în urma vânzării a unei vedete din lot slabe speranţe ca latifundiarul din Pipera să mai bage mâna adânc în buzunare pentru transferuri.

 

ADVERTISEMENT