Fotbalistul FCSB-ului care vrea să plece cu orice preț! “Nu mai pot așa!”

Francisc Oprea   
în FCSB
21/06/2018, 18:05
Fotbalistul FCSB-ului care vrea să plece cu orice preț! “Nu mai pot așa!” GALERIE FOTO
Alexandru Aldea este de 9 ani la FCSB, dar a înregistrat o singură apariție la prima echipă

Alexandru Aldea, 23 de ani, fotbalist căruia i se prevedea un viitor strălucit pe când evolua pentru echipa de juniori de la FCSB în Youth League, dorește să plece de la echipă sub orice formă. Mijlocașul central a fost comparat, în urmă cu câțiva ani, cu cei mai importanți fotbaliști ai roș-albaștrilor care au evoluat pe același post. E de 9 ani la FCSB, însă a jucat un singur meci la prima echipă, într-un 2-1 cu Rapid, în Cupa Ligii, în sezonul 2014-2015.

Mă antrenez cu FCSB 2 și mai am un an de contract. Nu am nicio șansă să joc aici. De un an doar mă antrenez, nu mai pot sta în situația asta. Vreau să joc fotbal. Sunt tânăr, sper să fiu înțeles și să mă lase să plec“. Cred că voi renunța la ce mai am de primit ca să pot pleca până la urmă. M-aș duce și la Liga a 3-a sau a 4-a. Am crescut în Ghencea, am jucat fotbal de mic pe stradă. Nu mai pot sta și aștepta să treacă anii peste mine. Simt că mai pot arăta ceva”, a declarat Alexandru Aldea pentru gsp.ro.

Calvarul fotbalistului de la FCSB. Comparat cu Mirel Rădoi sau Alexandru Bourceanu

Alexandru Aldea a fost unul dintre cei mai apreciați jucători de la juniorii FCSB-ului în sezonul 2013-2014 de Uefa Youth League, într-o echipă în care mai juca și actualul fotbalist al Craiovei, Alexandru Mitriță. După evoluțiile apreciate din competiția în care a înfruntat echipele similare de la Schalke, Chelsea și FC Basel, Aldea a fost comparat cu unii dintre cei mai importanți mijlocași ai FCSB-ului din ultimele două sezoane, căpitanii Mirel Rădoi și Alexandru Bourceanu. Din păcate pentru el, Alexandru Aldea nu a avut explozia fotbalistică preconizată în urmă cu 5 sezoane și a fost mereu în lotul echipei secunde.

 

Închide ×