Fotbal international

Fotbalistul Ludwin Florez Nole a murit după ce a băut apă rece la finalul unui meci! Dezvăluirile soției

09.05.2019 | 14:31
Fotbalistul Ludwin Florez Noel a murit la vârsta de 27 de ani

Ludwin Florez Nole, un fotbalist amator din Peru, a murit la vârsta de 27 de ani după ce a băut apă rece la finalul unui meci jucat în provincia Sullana, în nord-vestul statului Peru. Soția acestuia a dezvăluit că tânărul în vârstă de 27 de ani a suferit un atac de cord după ce a băut mai multe pahare de apă forte rece.

Fotbalistul Ludwin Florez Nole a murit după ce a băut apă rece la finalul unui meci

Conform site-ului publimetro.com.mx, Ludwin Florez Noel s-a îndreptat către casă la finalul meciului care a avut loc în provincia Sullana în care a jucat pentru echipa Los Rangers, iar după ce a băut câteva pahare de apă foarte rece a început să se simtă rău.

“Nu trecuse mult după ce a băut apă și a început să aibă dureri în piept și abia putea să se deplaseze, așa că l-am dus de urgență la o clinică din apropiere. A murit însă pe drum”, a spus soția lui Ludwin Lorez Noel.

Ludwin Florez Noel

Ce i-au spus medicii soției lui Noel

Medicii iau transmis soției lui Ludwin Lorez Noel că atacul de cord a fost cauzat de apa rece băută imediat după finalul meciului. În contact cu corpul fierbinte al jucătorului, apa rece ar fi cauzat o tulburare a ritmului cardic.

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri