Fotbal intern

Fotbalistul nigerian Jamilu a fost expulzat din România! Jucătorul vrea să revină în ţara noastră

21.09.2018 | 17:05
Fotbalistul nigerian Jamilu a fost expulzat din Romania Jucatorul vrea sa revina in tara noastra

Fotbalistul nigerian Ibrahim Jamilu a fost expulzat din România, după ce s-a aflat în detenţie timp de aproape trei luni la Centrul de Luare în Custodie Publică de la Otopeni. Rămas fără acte în ţara noastră, jucătorul a fost trimis în Nigeria, după ce s-a ascuns mai mult timp de autorităţile române.

La sfârşitul lunii aprilie a acestui an, Ibrahim Jamilu a dispărut fără urmă de la echipa CS Barcău Nuşfalău. Pe 17 iunie, poliţiştii de la Biroul pentru imigrări al judeţului Covasna l-au arestat pe fotbalistul nigerian în oraşul Târgu Secuiesc. Acesta se ascundea în casa iubitei lui, alături de care avea o relaţie de câteva luni.

Fotbalistul nigerian Jamilu a fost expulzat din România, dar vrea să se întoarcă

După ce a fost arestat, fotbalistul nigerian Ibrahim Jamilu a fost deţinut în Centrul de Luare în Custodie Publică de la Otopeni şi expulzat din România la finalul săptămânii trecute. “De săptămâna trecută, eu şi Jamilu am ajuns în Nigeria. Eu mi-am cumpărat bilet de avion doar dus, în timp ce cei de la imigrări au plătit biletul lui Jamilu. Acum suntem bine, dar avem nevoie de bani pentu a aplica o nouă viză pentru Jamilu. Când vom avea actele în regulă, vrem să revenim în România”, a declarat iubita jucătorului pentru Sportul Sălăjean.

Nigerianul a jucat la Progresul Pecica, FC Zalău şi CS Barcău Nuşfalău. Ibrahim Jamilu a ajuns, alături de Benjamin Kuku, Mohamed „Balotelli” Lawal şi Tegbo Dum Mene Best, în România în anul 2014. Dintre cei patru, Benjamin Kuku a fost singurul care a ajuns să joace în Liga 1 Betano, unde a evoluat pentru ASA Târgu Mureş, FC Botoşani şi Sepsi Sfântu Georghe, iar din această vară este legitimat la Hapoel Kfar Saba, formaţie din liga a doua din Israel, unde a semnat un contract valabil până în vara anului viitor.

Fotbalistul nigerian Jamilu a fost expulzat din România, dar vrea să se întoarcă în ţara noastră
Fotbalistul nigerian Jamilu a fost expulzat din România, dar vrea să se întoarcă în ţara noastră
Tags: