Sport

Fotbalistul putea rata EURO 2024 din cauza PlayStation: „Antrenorul m-a făcut leneș și asta m-a motivat!”

Campionatul European din Germania putea fi mai sărac cu un fotbalist important, care căzuse în patima jocurilor pe PlayStation.
14.06.2024 | 11:07
Fotbalistul putea rata EURO 2024 din cauza PlayStation Antrenorul ma facut lenes si asta ma motivat
Scamacca putea rata EURO 2024 din cauza PlayStation
ADVERTISEMENT

Gianluca Scamacca a marcat 9 goluri în 11 meciuri pentru Atalanta, cu care a câștigat și Europa League, însă fotbalistul putea avea un traseu incredibil În luna martie, selecționerul Italiei Luciano Spalletti nu l-a mai convocat pe Scamaca în lotul reprezentativei din cauza obsesiei fotbalistului pentru jocurile video.

Fotbalistul putea rata EURO 2024 din cauza PlayStation: „Antrenorul m-a făcut leneș și asta m-a motivat!”

„Dacă cineva vrea să-și piardă timpul, este alegerea lui. Dar în această situație nu mai vii la echipa mea națională”, a spus Spalletti, după ce a observat că mai mulți fotbaliști au stat treji în noaptea de dinaintea meciului decisiv pentru calificarea la EURO 2024 împotriva Ucrainei, în noiembrie, când italienii au remizat 0-0, rezultat perfect pentru calificare.

ADVERTISEMENT

„Ar fi fost același lucru și dacă s-ar fi uitat la un serial TV. Este o dependență și nu e bine pentru că nu te lasă să te odihnești”, a mai spus Spalletti.

Cum a scăpat Scamacca de dependența de PlayStation!

Deși selecționerul nu i-a menționat numele, Scamacca s-a simțit cu musca pe căciulă și a renunțat la dependența de jocuri video. Astfel, fotbalistul a fost luat în lotul Italiei pentru Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT

„Sper să aduc pozitivitate și să marchez. Dacă sunt aici, este mulțumită lui Gasperini, care anul acesta m-a ajutat și a reușit să atingă coarda potrivită pentru ca lucrurile să treacă la următorul nivel. Îi datorez mult!

N-am fost în SUA cu naţionala în martie şi am meritat să nu fiu convocat. Spalletti m-a motivat când a spus despre mine că sunt leneș. Voi încerca să ajut echipa. Ceea ce contează este să câștigi, să marchezi sau să oferi pase decisive”, a spus Scamacca

ADVERTISEMENT

„Jucătorii buni sunt sub presiune. Dacă așa stau lucrurile, prefer să fiu presat mereu. Anul trecut nu a fost atât de bun din cauza accidentării la menisc. Apoi, am intrat în ritm și am jucat constant. Fiecare zi este o luptă”, a adăugat Scamacca.

Gianluca Scamacca va purta tricoul cu numărul 9 în naționala Italiei la EURO 2024. Atacantul Atalantei este una dintre speranțele lui Spalletti pentru acest turneu final și este văzut ca un candidat principal la titlul de golgheter al Italiei la Campionatul European, primind o cotă de 4,50 la Netbet.

ADVERTISEMENT

Italia este în Grupa B la EURO 2024 cu Albania, Spania și Croația. Primul meci este cel cu Albania, sâmbătă, de la 22:00. Apoi urmează derby-ul grupei, joi, de la 22:00, iar în ultima etapă naționala lui Scamacca întâlnește Croația, pe 24 iunie, de la ora 22:00.

  • 3,00 este cota oferită de NETBET pentru pronosticul „Italia câștigă Grupa B”

ADVERTISEMENT
Tags: