Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Fotbalistul slovac cu peste 100 de meciuri în campionatul României a vorbit despre partida decisivă de miercuri. ”1-1 este un rezultat excelent pentru toată lumea”

O remiză între România și Slovacia pare rezultatul perfect pentru ambele echipe. Ce spune Adam Nemec despre un posibil egal.
26.06.2024 | 00:37
Fotbalistul slovac cu peste 100 de meciuri in campionatul Romaniei a vorbit despre partida decisiva de miercuri 11 este un rezultat excelent pentru toata lumea
Adam Nemec e de părere că o remiză ar fi un rezultat bun atât pentru România, cât și pentru Slovacia
ADVERTISEMENT

România și Slovacia se întâlnesc în ultima rundă din cadrul grupelor Campionatului European din Germania. O remiză ar duce ambele echipe în optimi, iar în ultimele zile s-a vorbit despre o posibilă înțelegere între cele două naționale.

Adam Nemec e de părere că o remiză ar fi un rezultat bun atât pentru România, cât și pentru Slovacia

O calificare în fazele eliminatorii ale turneului final ar fi un rezultat extrem de important atât pentru România, cât și pentru Slovacia. Jocul la victorie ar putea fi un risc prea mare, astfel un rezultat de egalitate pare a fi cel mai probabil rezultat.

ADVERTISEMENT

Atacantul slovac care evoluează la FC Voluntari, Adam Nemec, a prefațat întâlnirea de miercuri seara de la Frankfurt. Fotbalistul care a evoluat sezoane bune în prima ligă din România e de părere că un egal ar fi un rezultat mulțumitor pentru ambele naționale.

„1-1 este un rezultat excelent pentru toată lumea. Ambele echipe sunt deștepte și realizează că un singur punct le duce mai departe. De ce ar face altceva?! E fotbal, vrei să câștigi meciul, dar pe de altă parte, vrei să te califici”, a explicat Adam Nemec.

ADVERTISEMENT

Adam Nemec: ”Atacanții noștri nu joacă așa bine”

În plus, atacantul a precizat că și-ar fi dorit să facă parte din lotul Slovaciei la EURO 2024. Nemec a adunat până în prezent 43 de partide în tricoul echipei sale naționale pentru care a înscris 13 goluri. Ultimul său meci pentru Slovacia a fost în 2019.

„Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, mai ales când văd că atacanții noștri nu joacă așa bine, dar asta este! Îi cunosc doar pe cei din Liga 1. Coman a avut un sezon foarte bun, Alibec poate să fie periculos”, a explicat Adam Nemec conform Antena Sport.

ADVERTISEMENT

Adam Nemec a ajuns în campionatul României în stagiunea 2016/2017. Atunci el a semnat cu Dinamo, echipă pentru care a jucat 3 sezoane. Atacantul a jucat o mare parte din carieră în Germania, la echipe precum Kaiserslautern, Ingolstadt sau Union Berlin.

Edi Iordănescu punte punct speculațiilor

Edi Iordănescu, selecționerul României, a declarat că nu intră în discuție o posibilă înțelegere între România și Slovacia pentru un rezultat de egalitate. Antrenorul a precizat că obiectivul tricolorilor este locul 1 în grupă, întrucât asta ar garanta un adversar mai facil în optimi.

ADVERTISEMENT

„Se vorbește, noi nu putem controla asta. Reacția noastră este una echilibrată. Jucăm pentru calificare. Mai mult decât atât, ne dorim locul 1. Am fost de la început, suntem încă pe locul 1 și ne dorim să terminăm pe locul 1. Câștigarea grupei înseamnă că ai parte de mai multe avantaje: zile în plus de odihnă, recuperare și adversari mai accesibili. Ne dorim să trecem mai departe de pe locul 1”, a declarat Edi Iordănescu înainte de România – Slovacia.

ADVERTISEMENT
4,20 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul "2 solist" în partida Slovacia - România de la EURO 2024