Sport

Fotbalul adevărat este inspirat de oamenii pasionaţi

25.04.2019 | 12:09
Fotbalul adevarat este inspirat de oamenii pasionati

Nimeni nu poate defini cu adevărat emoția pe care ți-o poate aduce fotbalul. Poate există o explicație chimică despre adrenalina și endorfinele eliberate atunci când vezi o pasă, un atac sau un gol care schimbă total jocul, dar sentimentul acelui moment nu are o definiție științifică.

Pentru că fotbalul înseamnă pasiune, intensitate și emoție în cea mai pură formă a sa, indiferent că este pe stadion, pe gazon sintetic sau în tribune și în fața ecranelor. Pentru că fotbalul este despre sentiment și conexiune umană. Pentru că în fotbalul adevărat se pune suflet.

Îți mai aduci aminte primul meci pe care l-ai văzut? Erai mic și te fascina cum tatăl tău se transforma într-o emoție vie în fața televizorului. Sau poate erai adolescent, chiar pe stadion, între sutele de oameni care scandau și cântau laolaltă. Sau pe holurile căminului, când unul din colegi a scos televizorul din cameră și v-ați adunat toți să ciocniți o bere, dacă tot era meci. Poate chiar recent, un clip de pe internet te-a emoționat și te-a făcut să vezi prima ta partidă de fotbal.

Indiferent când a început totul pentru tine, pasiunea este ceea ce te-a legat de fotbal: a ta și a celor din jurul tău. Iar pasiunea aceasta transformă orice meci într-unul legendar. Unul în care fiecare secundă contează și fiecare bătaie a inimii tale este sincronizată cu cea a jucătorilor. Un meci în care orice gol devine pentru tine un spectacol grandios, plin de bucurie și fiecare gest de fairplay se transformă în respect și aplauze.

Și așa, tu devii eroul acestui meci. Un erou care își susține eroii cu sufletul la gură, cu inima încordată și emoție pură, urmărești orice meci ca și cum ar fi o finală. Un erou adevărat.
Inspirată de pasiunea ta, Timișoreana este sponsor oficial pentru Cupa României și demonstrează că fotbalul nu este doar un joc, ci o stare de spirit trăită la maximum.

Prin campania “Pentru Fotbal Adevărat”, Timișoreana își continuă parteneriatul cu Federația Română de Fotbal în susținerea Cupei României – o competiție bazată pe valori precum pasiunea, dedicarea și fairplay-ul, valori ale eroilor fotbalului adevărat.

Berea românească cu cea mai îndelungată tradiție reaprinde pasiunea pentru fotbal și sentimentul de mândrie pentru adevăratele valori ale sportului, ce continuă să ocupe primele locuri în inimile românilor: Cristian Chivu, Adrian Ilie și Bogdan Lobonț. În același timp, Timișoreana își răsplătește suporterii lansând o ediție specială de cutii de bere personalizate cu cele mai frecvente 120 de nume de familie din România.

Găsește în magazine doza cu numele tău și fii un suporter pasionat al fotbalului adevărat!