Fotbal intern

Fotbalul românesc nu a rămas impasibil la patru ani de la tragedie: “Îngerii din Colectiv privesc de sus cu dezolare, în timp ce corupția distruge vieți în continuare”

02.11.2019 | 22:23
Fotbalul romanesc nu a ramas impasibil la patru ani de la tragedie Ingerii din Colectiv privesc de sus cu dezolare in timp ce coruptia distruge vieti in continuare
ADVERTISEMENT

Lumea fotbalului nu a rămas fără reacție la patru ani de la tragedia petrecută la clubul “Colectiv”. Două galerii, a celor de la FC Argeș și a CFR-ului, au pregătit bannere în memoria victimelor accidentului din 2015.

Mesaje dedicate victimelor de la “Colectiv” în fotbalul românesc

Pe 30 octombrie s-au împlinit 4 ani de la tragedia de la clubul “Colectiv”. Etapa aceasta, două galerii au pregătit mesaje de comemorare a victimelor. Cei de la FC Argeș, care au jucat în București, cu Metaloglobus, în etapa a 15-a din Liga 2, au avut un banner în care aminteau de tragedie și de corupția încă prezentă în sistem: “4 ani – momente devastatoare / Boala corupției ucide în continuare“.

ADVERTISEMENT

Peluza Vișinie, grupul de suporteri al celor de la CFR Cluj, au afișat un mesaj la meciul cu Academica Clinceni, câștigat 3-0 în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1: “Îngerii din Colectiv privesc de sus cu dezolare / În timp ce corupția distruge vieți în continuare”.

Banner-ul pregătit de fanii celor de la FC Argeș. Sursă Foto: Facebook
Banner-ul pregătit de fanii celor de la FC Argeș. Sursă Foto: Facebook

Din anumite motive, doar galeria CFR-ului a putut afișa banner-ul în tribună. Suporterii celor de la FC Argeș au scris pe pagina oficială de Facebook, la scurt timp după meciul încheiat 0-0 cu Metaloglobus, că oficialii gazdelor, alături de reprezentații Federației Române de Fotbal și ai Jandarmeriei, nu le-au permis accesul în arena din București cu mesajul dedicat victimelor din Colectiv.

ADVERTISEMENT