Fotbal intern

Fotbalul se mută pe FIFA 20. Peste 1.000 de bilete vândute pentru U Cluj – Dinamo. Banii vor fi donați Spitalului Clinic de Boli Infecțioase

22.03.2020 | 16:57
Fotbalul se muta pe FIFA 20 Peste 1000 de bilete vandute pentru U Cluj  Dinamo Banii vor fi donati Spitalului Clinic de Boli Infectioase
U Cluj și Dinamo strâng bani pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că echipele de esports de la Universitatea Cluj și Dinamo vor juca un meci de FIFA 20. Ultrașii au pus în vânzare bilete pentru derby-ul care va putea fi urmărit pe Youtube și Facebook, iar banii strânși din tichete vor fi donați către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Fotbalul se mută pe console

Fotbalul a fost suspendat în România din cauza pandemiei de coronavirus, iar meciurile s-au mutat de pe gazon pe console, la FIFA 20.

ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că U Cluj și Dinamo vor alcătui două echipe pentru modul „Pro Clubs” al jocului de fotbal și vor juca meciul miercuri seară, de la ora 21:30.

Ultrașii au scos la vânzare și bilete pentru cei care vor să urmărească întâlnirea. Un tichet costă cinci lei, iar banii strânși vor fi donați către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Deplasare istorică la Cluj! Haideți să cumpărăm toate biletele! Pentru frați, pentru România! 

Câinilor, e din nou vremea mobilizării! Haideți să-i ajutam pe frații noștri cu o asistență virtuală cât mai mare în prima deplasare a sezonului luptei națiunii române împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT

Banii strânși vor fi donați Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, pentru a-i sprijini pe cei din prima linie ai luptei cu noul coronavirus.

Ne pregatim de acasă cum știm noi mai bine pentru un retur de senzatie!

Cât timp noi stăm acasă, există în fiecare spital din țară oameni care luptă până la epuizare pentru sănătatea și siguranța noastră, pentru viitorul nostru. Pentru noi viața continuă să fie despre fotbal, însă cum trebuie să ne adaptăm situației, am trecut la dreptunghiul verde de pe ecran.

Alături de echipa FC Universitatea Cluj eSports vom readuce, miercuri, de la 21:30, emoțiile unui duel de tradiție al fotbalului românesc, “U” Cluj – Dinamo, de data asta în FIFA 20, iar voi ne puteți susține din tribuna virtuală. Banii strânși vor fi donați Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, pentru a-i sprijini în lupta cu noul coronavirus.

Evenimentul va consta într-o dublă manșă între cele două echipe ProClubs și va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook și pe canalul nostru de YouTube”, se arată pe contul de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan.

Peste 1.000 de bilete vândute

În primele ore de la punerea în vânzare, peste 1.000 de bilete au fost vândute pentru meciul de FIFA 20 dintre Universitatea Cluj și Dinamo.

Peluza Cătălin Hîldan a contribuit în acest început de an la redresarea financiară a clubului de fotbal Dinamo. Prin programul socios lansat, suporterii au achiziționat 10% din acțiunile deținute de Ionuț Negoiță și au virat în conturi 1.000.000 de lei.