Fotbalul suferă în Turcia. Un STAR anunţă: ”Din cauza evenimentelor TERIBILE am decis să plec!”

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
20/07/2016, 23:01
Fotbalul suferă în Turcia. Un STAR anunţă: ”Din cauza evenimentelor TERIBILE am decis să plec!”

Mario Gomez a luat o decizie radicală. Beşiktaş a fost foarte mulţumită de evoluţiile sale din sezonul trecut şi se pregătea să-l cumpere definitiv de la Fiorentina. A venit tentativa de lovitură de stat în  Turcia, iar internaţionalul neamţ a ales să plece. Gomez şi-a motivat pe Facebook decizia.

“A fost o decizie dificilă, pe care a trebuit să o analizez îndelung. Este foarte greu pentru mine să accept că nu voi mai juca pentru acest club minunat, cu nişte suporteri fantastici. Motivul plecării îl reprezintă situaţia politică tensionată. Din cauza evenimentelor teribile ce au avut loc zilele trecute am decis să plec. Sper ca decizia mea să fie înţeleasă de toată lumea. Am avut parte de un an fantastic, pentru care vreau să mulţumesc tuturor. Sper ca aceste probleme politice să fie rezolvate în curând pentru a mă putea întoarce”, a scris atacantul neamţ pe pagina sa de Facebook.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×