Sport

Fotbalul vă face Sărbătorile Fericite! „Moșul” vă lasă sub brad un bilet cu un posibil câștig de peste 22.000 de lei

Meciurile de miercuri din fotbalul european vă pot face Sărbătorile Fericite. Cu o miză de doar 25 de lei, puteți câștiga peste 22.000 de lei cu biletul de pariuri pe care vi-l propunem astăzi
21.12.2021 | 11:08
Fotbalul va face Sarbatorile Fericite Mosul va lasa sub brad un bilet cu un posibil castig de peste 22000 de lei
Cu o miză de 25 de lei, puteți câștiga miercuri peste 22.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Crăciunul bate la ușă, dar fotbalul din Europa nu are de gând să își ia vacanță. La mijlocul acestei săptămâni sunt programate etape intermediare în Italia și Franța, restanțe în Spania sau meciuri din Cupa Ligii în Anglia, un prilej numai bun să faceți ceva bani de cadouri.

Și pentru că tot vin Sărbătorile, ne-am gândit să vă facem un cadou și să vă oferim un superbilet, cu un posibil câștig de peste 22.000 de lei, care v-ar putea face finalul de an mult mai frumos. Din cele 9 partide selectate, am obținut o cotă de 781, iar profitul va fi substanțial chiar și la o miză de 25 lei, mai ales că veți beneficia și de bonusul generos de 20% oferit de Superbet, în valoare de peste 3.700 de lei..

ADVERTISEMENT

Ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cele mai bune exemple sunt un jucător din București, care în mai puțin de două ore a transformat o miză de 10 lei într-un câștig de 7.000 de euro, și unul din Râmnicu Vâlcea, care a câștigat 10.000 de euro cu doar patru meciuri.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Cota de 2,45 de la Bilbao – Real Madrid vă poate ajuta să câștigați peste 22.000 de lei

În Spania, cel mai tare meci programat miercuri este cel dintre Athletic Bilbao și Real Madrid. Trupa lui Ancelotti, deși lider, vine după un egal surprinzător pe teren propriu împotriva codașei Cadiz și nu-și mai permite pași greșiți. Cum însă nici Bilbao nu e un adversar prea comod, mai ales pe teren propriu, ne așteptăm la un meci cu goluri, cel mai probabil în ambele porți, așa că vă recomandăm varianta „GG3+”, la o cotă de 2,45.

„1&3+” este propunerea noastră pentru două dintre partidele care se vor juca miercuri în Serie A. Este vorba despre Inter – AC Torino, care are o cotă de 1,85, și despre AS Roma – Sampdoria, cu o cotă de 2,25.

ADVERTISEMENT

În schimb, la Empoli – AC Milan, ținând cont de fluctuațiile de formă arătate de formația oaspete, nu ne vom hazarda pe un pronostic pe solist, ci vom merge pe varianta unei combinații de goluri. Optăm pentru „GG&2-4 goluri”, la o cotă de 2,25.

Și nu uitați nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Puteţi profita acum de ea și veți avea o şansă în plus să dați o super lovitură cu meciurile de miercuri din cele mai puternice campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT

2,00 – supercota de la Liverpool – Leicester cu care vă puteți îmbogăți

Goluri multe așteptăm și în Ligue 1, la partida dintre AS Monaco și Rennes, iar cota recomandată este de 2,30 pentru combinația „GG3+”. În schimb, la Bordeaux – Lille vom opta pentru un simplu „GG”, la o cotă de 1,75, în timp ce la Lyon – Metz vom alege varianta „1&3+”, ce are o cotă tentantă de 1,80.

În fine, ultimele partide pe care le-am selectat pentru biletul ce ne poate aduce un câștig de peste 22.000 de lei vin din Cupa Ligii Angliei, o competiție în care echipele au lăsat întotdeauna deoparte precauțiile și au oferit un festival de goluri. Tocmai de aceea, ținând cont de echipele implicate în aceste meciuri, pronsticul nostru nu putea fi decât unul singur: „GG3+”. Iar cotele oferite sunt de 2,00 la Liverpool – Leicester și de 2,35 la Tottenham – West Ham.

Din cele 9 meciuri selectate am obținut o cotă de 781, iar cu miza de 25 de lei puteți obține un câștig de peste 22.000 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate miercuri în cele mai puternice competiții ale Europei.

ADVERTISEMENT
Tags: