FOTO / Accident rutier la Constanţa, urmat de o bătaie ca-n filme. O persoană lovite pe trecerea de pietoni

Accidentele rutiere din România se încheie, invariabil, în ultimul timp, cu bătăi între participanţii la trafic. Nervii apar pe fondul unor nedreptăţi, cei care sunt victimele unor şoferi ce...
18.09.2017 | 00:10
FOTO  Accident rutier la Constanta urmat de o bataie can filme O persoana lovite pe trecerea de pietoni
ADVERTISEMENT

Accidentele rutiere din România se încheie, invariabil, în ultimul timp, cu bătăi între participanţii la trafic. Nervii apar pe fondul unor nedreptăţi, cei care sunt victimele unor şoferi ce nu respectă codul rutier sărind de multe ori la bătaie. Este şi cazul unui accident care s-a petrecut sâmbătă seară, la Constanţa, unde o şoferiţă a lovit o persoană care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Femeia de la volan a vrut să facă loc unei ambulanţe în misiune, iar în graba de a trece pe dreapta, nu a văzut-o pe victimă şi a rănit-o uşor. La faţa locului a venit imediat o ambulanţă, dar pe lângă aceasta au ajuns şi mai multe rude, de etnie romă, ale victimei. La un moment dat, spiritele s-au încins şi persoanele aflate la faţa locului au fost implicate într-o bătaie generală. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

ADVERTISEMENT

Bătaie, la care un agent a scos pistolul

A fost nevoie de intervenţia a nu mai puţin de 8 maşini de poliţie pentru a potoli mulţimea de oameni care a ieşit în stradă la aflarea veştii. Un bărbat care a participat la altercaţie a fost urcat în dubiţă, acesta lovind, conform martorilor, un copil cu parul în cap. Pentru a-i despărţi pe scandalagii, un agent a încercat să-i sperie şi a scos pistolul din dotare.

Abia după jumătate de oră spiritele s-au calmat, iar circulaţia în zonă a fost reluată complet. Femeia lovită pe trecerea de pietoni a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, victima în vârstă de 16 ani a suferit o traumă uşoară.

ADVERTISEMENT