FOTO / Acesta este contractul JAPCĂ al “Naşului” cu FRF!

UPDATE / Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, şi-a exprimat opinia cu privire la contractul de rentă viageră, încheiat de FRF cu Mircea Sandu, pe care Iorgulescu l-a semnat, ca împuternicit al...
01.08.2014 | 14:13
FOTO  Acesta este contractul JAPCA al Nasului cu FRF

UPDATE / Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, şi-a exprimat opinia cu privire la contractul de rentă viageră, încheiat de FRF cu Mircea Sandu, pe care Iorgulescu l-a semnat, ca împuternicit al Comitetului Executiv, afirmînd că nu el l-a propus sau negociat.

“Deoarece am constatat că sînt reproduse copii ale actelor originale care fac parte din Hotărîrea Comitetului Executiv al FRF din 5 martie 2014, rămîn surprins să văd că se încearcă a se induce convingerea cititorului că Gino Iorgulescu a negociat şi încheiat contractul de rentă viageră cu Mircea Sandu, cu toate că potrivit pct. 5 din această hotărîre am fost împuternicit doar să semnez acest contract în forma aprobată de Comitetul Executiv al FRF (VEZI FOTO!).

Contractul de rentă viageră încheiat între FRF şi Mircea Sandu a fost aprobat de Comitetul Executiv al FRF, cu 10 voturi pentru şi 3 abţineri, fără a exista nici un vot împotrivă. Precizez că nu am avut cunoştinţă de conţinutul acestui contract anterior şedinţei Comitetului Executiv şi nu am fost cel care a înaintat această propunere către organismul de conducere executivă al FRF. 

În final, fac un apel public către toţi cei care urmăresc discreditarea mea şi a organizaţiei pe care o reprezint, să înceteze de îndată orice atac construit pe minciună, informaţii incomplete şi dezinformare. Timpurile în care aceste mijloace erau la ordinea zilei sunt de mult apuse. Vă rog încetaţi să mai lucraţi împotriva fotbalului românesc.” 

scan-com-exec

 

––––––––-

Site-ul sursazilei.ro a publicat vineri contractul de rentă viageră pe care Federaţia Română de Fotbal l-a încheiat cu Mircea Sandu pe 5 martie 2014, în ultima zi de domnie a “Naşului” la Casa Fotbalului, în funcţia de preşedinte.

Conform actului încheiat sub încheiere notarială de autentificare, beneficiile lui Mircea Sandu de la FRF sînt uluitoare:

– “O rentă viageră constînd în suma de 50.000 (cincizecimii) euro net anual;

– Dreptul de folosinţă gratuită asupra unui autoturism din clasa limuzină;

– Asigurarea costurilor ocazionate de folosinţa autoturismului menţionat mai sus: carburant, revizii, cheltuieli de reparaţii – piese şi manoperă, asigurări de răspundere civilă şi CASCO, rovignetă, alte taxe de drum, taxe şi impozite stabilite prin legislaţia fiscală etc;

– Dreptul de folosinţă gratuită asupra tuturor spaţiilor situate la etajul al 2-lea al imobilului din Bucureşti, Str. Sg. Vasile Şerbănică nr. 12, Sector 2, identificat cu număr cadastral 9164;

– Asigurarea costurilor privind utilarea spaţiilor situate în imobilul menţionat la lit. e) de mai sus (mobilier, aparatură electronică şi IT, instalaţii de climatizare etc) precum şi a consumabilelor necesare utilizării acestora (hârtie, cartuşe, birotică etc).

– Asigurarea costurilor cu utilităţile şi întreţinerea spaţiilor situate în imobilul menţionat la lit. e) de mai sus;

– Asigurarea, în mod gratuit, a unui aparat de lucru desemnat de către credirentier, format din şef cabinet şi consilier, cu salarii nete între minimum 5.000 lei şi maximum 25.000 lei fiecare.

– Asigurarea costurilor de protocol pentru invitaţi (apă, cafea, sucuri etc) în valoare de cel mult 5.000 lei/lună;

– Asigurarea, în mod gratuit, a deplasărilor (transport – clasa „business“; cazare şi masă la hotel de 5 stele) la jocurile echipelor naţionale ale României disputate în străinătate şi, distinct de cele de mai înainte, plata unei diurne zilnice de 500 euro net;

– Suportarea tuturor costurilor pentru orice serviciu sau intervenţie medicală efectuate în ţară sau străinătate;

– Asigurarea, în mod gratuit, a unui abonament telefonic (cu minute şi trafic date nelimitate, intern şi internaţional) şi a unui terminal mobil de ultimă generaţie”

Clauze ce cuprind despăgubiri de 3 X 500.000 de euro!

Naşul şi-a făcut un contract beton, care îi asigură, în caz de nerespectare a clauzelor, despăgubiri de 1,5 milioane de euro!

Clauza de confidenţialitate: “Să asigure confidenţialitate drepturilor şi facilităţilor acordate credirentierului Sandu Mircea prin prezentul contract, sub sancţiunea plăţii unor daune interese în valoare de 500.000 euro. Obligaţia de confidenţialitate subzistă pe tot parcursul derulării prezentului contract şi pentru toţi prepuşii debirentierului FRF.”

Clauza de susţinere la UEFA: “Federaţia Română de Fotbal se obligă în mod irevocabil să propună şi să susţină candidatura domnului Mircea Sandu în anul 2015 pentru un nou mandat în funcţia de membru al Comitetului Executiv al UEFA, în conformitate cu statutele şi regulamentele UEFA aplicabile la acel moment. În cazul încălcării acestei obligaţii, Federaţia Română de Fotbal va achita domnului Sandu Mircea suma de 500.000 euro cu titlu de despăgubire.”

Clauza de reziliere: “În cazul în care debirentierul FRF nu îşi îndeplineşte obligaţiile contractuale la termenele şi în condiţiile prevăzute de prezentul contract sau şi le îndeplineşte în mod necorespunzător, acesta se obligă să plătească credirentierului Sandu Mircea daune-interese în valoare de 500.000 de euro. Obligaţia de confidenţialitate menţionată la alin. (1) lit. f) de mai sus aflată în sarcina FRF se extinde şi asupra valorii clauzei penale.”

FOTO: 

s1 s2 s3 s4

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!