Fotbal intern

FOTO / Adrian Mutu şi Alexandra Dinu, din nou împreună. “Briliantul” s-a simţit foarte bine în compania fostei sale soţii

În drumul său dintre Ploieşti şi India, Adrian Mutu a fost dat disparut. “Briliantul” fotbalului românesc a intrat într-un anonimat necaracteristic lui. Nici italienii nu au reuşit să dea...
20.01.2015 | 08:07
FOTO  Adrian Mutu si Alexandra Dinu din nou impreuna Briliantul sa simtit foarte bine in compania fostei sale sotii

În drumul său dintre Ploieşti şi India, Adrian Mutu a fost dat disparut. “Briliantul” fotbalului românesc a intrat într-un anonimat necaracteristic lui. Nici italienii nu au reuşit să dea de el, mai ales că, la un moment dat, se vorbea de o întoarcere a sa la Fiorentina. Nu a fost să fie, iar în plin suspin de dorul lui Mutu, fanii au mai primit o veste teribilă: Atacantul ar fi declarat că se retrage! Zilele trecut, prin ceaţa deasă din Bucureşti, paparazzii CANCAN.ro au observat silueta lui Adrian Mutu. Nu a fost confuzie, era chiar Briliantul!

61623670

Alexandra s-a simţit foarte bine în compania “Briliantului”

Însoţit ca de fiecare dată de un prieten care se ocupă cu transbordarea fotbalistului, fostul dinamovist a intrat într-un restaurant din centrul Capitalei. Aici, surpriză! La masa mai restrasă, acolo unde a luat loc jucatorul, şi-a făcut apariţia Alexandra Dinu, fosta soţie a golgheterului de la Fiorentina, Parma sau Chelsea. Actriţa a stat lîngă Adi, iar cei doi au discutat învăluiţi în fumul ţigărilor mai bine de 30 de minute. Prima care s-a ridicat a fost Alexandra, cea care şi-a luat un rămas-bun protocolar, printr-un pupic pe obraz.

61623675

Băgat în şedinţă de o altă fată 

61623672

Era prima schimbare a serii pentru “Briliant”. Astfel , dupa ce Alexandra a părăsit locaţia, la masa lui Adrian a venit o altă femeie. O prezenţă familiară am putea spune. Domnişoara a gesticulat, s-a ridicat, iar la un moment dat a părut destul de nervoasă. Anturat de aroma dintr-un pahar de whisky, Mutu a fost destul de liniştit, iar la plecare a etalat un zîmbet larg. Nu a mers spre casa şi într-un alt restaurant, din nordul oraşului, acolo unde a continuat siesta la un pahar în care, uneori, este nevoie de doua cuburi de gheaţă.

61623674

S-a despărţit de Consuelo

În vară, Adrian Mutu s-a despărţit de Consuelo, femeia care i-a dăruit doi copii şi a avut un mariaj de aproape 10 ani. Ruptura a intervenit după ce “Briliantul” a fost surprins de paparazzii CANCAN.ro în braţele unei alte domnişoare, pe litoral, chiar în public. De Sărbători, Mutu a mers în Republica Dominicana, acolo unde a petrecut alături de fetiţele sale.
Sursă: cancan.ro