Foto. Adversara Simonei Halep, printre cele mai sexy jucătoare din Asia

Gabriel Esanu   
in Galerie foto
13/03/2018, 14:54
Foto. Adversara Simonei Halep, printre cele mai sexy jucătoare din Asia GALERIE FOTO

Qiang Wang nu a câştigat nici un titlu WTA până în acest moment, este pe locul 55 în clasamentul WTA, iar cea mai bună clasare pentru ea a fost 44, poziţie ocupată la începutul anului. Chiar şi aşa, este una dintre cele mai mediatizate sportive din Asia.

Nu neapărat calităţilor arătate pe teren, deşi şi acestea sunt incontestabile, aşa cum a demonstrat la actuala ediţie a Indian Wells, ci pentru pozele sale apreciate în întreaga lume. Adoră să se fotografieze sexy şi are toate motivele să o facă. Vezi în galeria foto

Partida dintre Simona Halep şi Qiang Wang se va disputa în această seară, de la ora 20:00, pe terenul central de la Indian Wells. Câştigătoarea dintre ele va juca în sferturile de finală cu învingătoarea din partida Vondrousova – Petric.

Ştirea MOMENTULUI

Programul play-off-ului Europa League! De la ce oră se joacă Rapid Viena – FCSB şi Dudelange – CFR Cluj

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×