Foto. Alexandra Dulgheru pregăteşte un cadou inedit pentru Simona Halep

Irina Aldea   
in Simona Halep
16/04/2018, 10:54
Foto. Alexandra Dulgheru pregăteşte un cadou inedit pentru Simona Halep

“Am pictat înainte să joc tenis”, a spus Dulgheru, pentru sport.ro. Românca a promis că o va picta şi pe Simona Halep, după ce aceasta va câştiga primul ei turneu de Grand Slam. Simona Halep a ratat până acum în trei rânduri şansa de a câştiga un turneu de Grand Slam, în 2014, 2017 la Roland Garros şi în 2018, la Australian Open.

Întrebată dacă şi tenisul este o artă, Alexandra Dulgheru a răspuns fără să ezite “Da, iar cel mai mare artist este Federer”. Alexandra este o fană declarată a elveţianului şi spune că este determinată să revină pe terenul de tenis după accidentarea suferită la genunchi.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Alexandra Dulgheru, nerăbdătoare să revină pe teren

Până când va reveni la forma care a consacrat-o, Alexandra Dulgheru le va susţine pe fetele din echipa României de Fed Cup de pe margine. Simona Halep (26 de ani, numărul 1 WTA), Sorana Cîrstea (28 de ani, locul 34 WTA), Irina Camelia Begu (27 de ani, locul 38 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (29 de ani, locul 40 WTA) sunt jucătoarele convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi antrenoarea Alina Tecşor-Cercel. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×