Foto. Ana Bogdan, super ţinută la petrecerea jucătoarelor. Rochie foarte apreciată de mexicani

Gabriel Esanu   
in Galerie foto
06/04/2018, 17:32
Foto. Ana Bogdan, super ţinută la petrecerea jucătoarelor. Rochie foarte apreciată de mexicani GALERIE FOTO

Ana Bogdan a revenit în circuitul WTA după mai bine de o lună de pauză. A lipsit de la Indian Wells şi de la Miami din cauza unor probleme la spate, dar pare să îşi fi intrat foarte repede în formă. A obţinut calificarea în sferturile de finală de la Monterrey cu o victorie la Sorribes Tormo.

Pentru Ana Bogdan urmează un meci foarte complicat, la noapte, după ora 3:00, contra revelaţiei de la Miami, Danielle Rose Collins. O eventuală victorie ar deschide traseul spre semifinale, unde ar putea să o întâlnească pe Garbine Muguruza, care are meci cu Ajla Tomljanovic.

Chiar dacă are o perioadă foarte aglomerată la Monterrey, Ana Bogdan îşi face timp pentru distracţie, dar şi pentru acte caritabile. A participat la petrecerea jucătoarelor pregătită de organizatori şi a purtat o rochie foarte apreciată de Mexicani. În plus, a fost prezentă la un eveniment dedicat copiilor.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×