Hotnews

FOTO / Apariţie misterioasă pe cerul Capitalei!

Locuitorii Capitalei care au trecut joi seara prin zona Unirii au avut parte de o imagine ciudata pe cerul Bucurestiului. Un obiect luminos a survolat la o inaltime de peste 100 de metri, iar oamenii...
20.06.2015 | 10:58
ADVERTISEMENT

Locuitorii Capitalei care au trecut joi seara prin zona Unirii au avut parte de o imagine ciudata pe cerul Bucurestiului. Un obiect luminos a survolat la o inaltime de peste 100 de metri, iar oamenii s-au oprit si au filmat scena.

Aparitie ciudata pe cerul Capitalei. Joi, in jurul orelor 22, bucurestenii care au trecut prin zona Pietei Unirii s-au oprit din drum si si-au atintit privirile spre cer.

ADVERTISEMENT

Vezi VIDEO AICI

Mai multe puncte luminoase, aranjate simetric in cerc, verzi si rosii, se plimbau liniar undeva in spatele blocurilor de pe malul Dambovitei. Cu cat luminile se apropiau mai mult, oamenii au si-au scos telefoanele si, fascinati, au inceput sa filmeze, unii dintre ei fiind siguri ca au parte de un OZN. Dupa cateva minute in care a facut cercuri in zona fantanilor, obiectul s-a indepartat spre Palatul Parlamentului, iar apoi si-a schimbat sensul de mers si a parut ca pierde din inaltime.

CLICK PE POZE SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

 

Citeşte mai mult pe www.cancan.ro

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri