Sport

Foto. Au apărut primele imagini cu Ana Ivanovic şi fiul său, Luca

Fostul lider WTA Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger au devenit părinţii unui băieţel. Tânăra mămică a apărut pentru prima dată în public alături de micuţul Luca.
01.04.2018 | 15:44
Foto Au aparut primele imagini cu Ana Ivanovic si fiul sau Luca

Ana Ivanovic s-a retras din tenis în decembrie 2016 şi a stat departe de camerele de fotografiat pe toată durata sarcinii. Fostul lider mondial a dat naştere primului său fiu, pe nume Luca, sâmbătă, 17 martie, la Chicago. De curând, tânăra mămică a fost văzută pentru prima dată în public alături de micuţul Luca.

Alături de Ana şi Luca, la Chicago, şi-a făcut apariţia şi mama Anei, Dragana Ivanovic, care îi acordă fiicei ei ajutor la începutul unui nou capitol entuziasmant, cel în care se află în poziţia de tânără mămică. Ana, fostă campioană la Roland Garros în 2008, a născut un băieţel perfect sănătos pe care l-a numit Luca. Fosta jucătoare din Serbia a revenit la doar o săptămâna de la naştere în sala de forţă şi spune că se simte foarte bine.

Ana, Bastian şi Luca, o familie fericită

Bastian Schweinsteiger, 33 de ani, fost internaţional german celebru, joacă acum la Chicago Fire. În trecut, a evoluat la Bayern Munchen, între 2002 şi 2015, şi Manchester United, 2015-2017. A fost căpitanul “naţionalei” din 2014 până în 2016, când a decis să renunţe la fotbalul internaţional, concentrându-se pe cariera la clubul american. Cei doi au fost la Belgrad în urmă cu o lună, unde s-au reunit cu familia Anei. Ea a avut o sarcină fără probleme şi puţin vizibilă. Înalta şi supla Ana şi-a păstrat silueta, burtica abia observându-se chiar şi cu puţin timp înainte de naşterea bebeluşului. Ana şi Bastian sunt împreună din 2014 şi s-au căsătorit pe 12 iulie 2016, la Veneţia.