FOTO. Barcelona şi-a prezentat jucătorul de 50 de milioane de euro!

Marian Popovici   
in Stiri sportive
27/07/2016, 16:58
FOTO. Barcelona şi-a prezentat jucătorul de 50 de milioane de euro! GALERIE FOTO

Mijlocaşul portughez, Andre Gomes, e cel mai important transfer realizat de FC Barcelona în această vară pînă acum. Jucătorul în vîrstă de 22 de ani a costat 50 de milioane de euro şi a venit de la Valencia.

Portughezul a fost prezentat oficial pe Camp Nou şi a declarat că motivele pentru care a semnat cu Barcelona sînt Messi şi Iniesta:

Mi-am îndeplinit visul. Voi da tot ce am mai bun pentru această echipă, pe care o consider cea mai bună alegere. FC Barcelona se potriveşte perfect atît cu stilul meu de joc, cît şi cu caracterul meu. Este un privilegiu să port acest tricou.  Messi şi Iniesta sînt motivele pentru care am ales să vin aici. Sper să fiu fericit şi să cîştig cât mai multe titluri”, a spus Andre Gomes, la prezentarea oficială.

Andre Gomes a devenit în această vară campion european cu Portugalia, fiind unul dintre protagoniştii de la Euro 2016.

Ştirea MOMENTULUI

Cătălin Golofca e dorit de Craiova, însă FC Botoşani nu renunţă la el: “Avem oferte, dar nu-l dăm”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×