Fotbal intern

Scandalul “AMANTA FCSB”. Ce a făcut Ovidiu Popescu după ce sexy-Ada a dezvăluit tot la TV!

UPDATE. Imediat după ce Ada Hululei, amanta lui Ovidiu Popescu, a dezvăluit că a avut o aventură cu mijlocaşul de la FCSB şi că a fost bătută de Alina Popescu, jucătorul transferat de la ACS...
07.11.2017 | 00:03

UPDATE. Imediat după ce Ada Hululei, amanta lui Ovidiu Popescu, a dezvăluit că a avut o aventură cu mijlocaşul de la FCSB şi că a fost bătută de Alina Popescu, jucătorul transferat de la ACS Poli Timişoara şi-a închis contul de Facebook.

Pe lista de cuceriri a tinerei se mai află trei jucători de la FCSB, toţi trei căsătoriţi, iar aceasta şi-a făcut un plan de răzbunare după ce a fost bătută de către soţia lui Ovidiu Popescu – vezi detalii. 

…………..

UPDATE. Gigi Becali a vorbit despre bătaia în care au fost implicate Gabi Pintilii şi Alina Popescu, pe Arena Naţională:

“Este o minciună. Aşa am informaţii. Fata asta inventează, nu e nimic adevărat. Cică are ea ceva boală la cap. S-a zgâriat singură. Vrea să apară la televizor şi de asta face asta. Mi-a spus Ovidiu Popescu că e o minciună, inventează asta. Fel de fel de oameni care inventează minciuni. Se laudă că a fost cu el. El a spus că nici nu o cunoaşte pe ea. Şi la mine vin nebuni din ăştia de balamuc să le dau 1000 de lei, că dacă nu merg la televizor şi spun despre mine nu ştiu ce. Du-te să spui ce vrei. O să îi facă el plângere de denunţ calomnios”, a spus Becali la RTV. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FCSB – Beer Sheva nu a fost numai prilej de bucurie pentru famiile “roş-albaştrilor”, după ce aceştia şi-au asigurat participarea în primăvara europeană, după disputarea primelor patru etape din grupele Europa League.

A fost şi scandal pe Arena Naţională! Conform spynews.ro, Alina Popescu şi Gabi Pintilii, soţiile lui Ovidiu, respectiv Mihai, au dat pe stadion de amanta lui Ovidiu şi au urmărit-o pe aceasta către toaletă, acolo unde s-au năpustit asupra ei şi au bătut-o. Tânăra a mers imediat la Floreasca. Conform raportului medical (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO), cele două soţii de fotbalişti i-au produs Alexandrei un traumatism cranio-facial, avulsii unghiale la degetele patru şi cinci de la mâna stângă şi îndex la mâna draptă, dar şi o contuzie toraco-abdominală.

FCSB – Beer Sheva, meci cu scandal

„Am venit să depun o plângere în urma unei agresiuni de pe Naţional Arena. Am fost agresată de soţia unuia dintre fotbaliştii de la FCSB, mai exat soţia lui Ovidiu Popescu, Alina Popescu. Am avut o aventură cu el, iar ea s-a răzbunat prin această agresiune fizică. M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere, m-a tras de păr. Mi-am rupt unghiile în toată nebunia aia, mi-a dat cu pumnul în faţă, mi-a spart buza, la cap am lovituri şi am mers la spital. Acum am venit să depun plângere. Nu e normal, din punct de vedere moral ştiu că am greşit”, a declarat pentru Spynews.ro amanta fotbalistului.

„Cât de mult am aşteptat clipa asta, ca să te bat”, i-ar fi spus Alina Popescu, soţia lui Ovidiu, amantei acestuia, atunci când a dat de ea în toaleta lojei de pe Arena Naţională,a colo unde a urmărit-o alături de soţia lui Mihai Pintilii.