Olteanul Bobonete a venit cu un super bolid la meciul FCSB – Craiova

Filon Stan   
in Fotbal intern
09/04/2018, 20:19
Olteanul Bobonete a venit cu un super bolid la meciul FCSB – Craiova GALERIE FOTO

Partidă electrizantă pe Arena Naţională, unde FCSB o înfruntă pe Universitatea Craiova, de la ora 20:45. Mare fan Craiova, Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinţi, nu avea cum să rateze derby-ul din această seară! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta serialul de un real succes în România a atras toate privirile la sosirea în parcarea stadionului. Bobonete a coborât dintr-un adevărat bolid. 

Bobiţă, bolid de 300 de CP

”Bobiţă” a venit cu un super bolid – un Ford Mustang de peste 300 de cai putere. Bobonete a venit însoţit de Robert Tudor, magicianul de la Românii au Talent, şi el suporter al Craiovei.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi. Tabloul complet

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×